Kylie Jenner:

Raser mot leveringsbud

Et leveringsbud påstår å ha vært inne i huset til Kylie Jenner.

TIKTOK-KRANGEL: Kylie Jenner slår hardt tilbake mot det hun mener er løgner. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB.
TIKTOK-KRANGEL: Kylie Jenner slår hardt tilbake mot det hun mener er løgner. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert

Det er ikke sjeldent Kardashian og Jenner-klanen skaper overskrifter verden over, med bisarre avsløringer, pikante detaljer, eller familiedrama.

Nå er det yngstemann i flokken det igjen stormer rundt.

Kylie Jenner (24) anklager nemlig et leveringsbud for løgn, etter at han postet en video om henne på TikTok, skriver E.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Leveringsbudet Pablo Tamayo (20), som har mer enn 400 000 følgere på TikTok, la ut en video hvor han hevder å ha levert mat til Jenner mens han var på jobb for Instacart.

Instacart er en amerikansk tjeneste som leverer mat og dagligvarer på døren.

- Hørte en baby skrike

I videoen forteller Tamayo at han leverte en pakke pepperoni, til en verdi av tolv dollar, til huset hennes i Los Angeles-området. Han skal ha kjent igjen huset fra bilder på nettet.

- Denne bitchen kunne ha betalt meg mer, sier 20-åringen i videoen og hinter om mangel på tips. Videoen har i etterkant blitt fjernet.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Videre i videoen ser vi han gå opp til huset, hvor han spør en av vaktene om det er Jenners hus. Tamayo ble bedt om å sette fra seg bestillingen utenfor inngangsdøren, men sier han rakk å ta en titt inn før han ble sendt vekk.

- Jeg så alle disse assistentene og hushjelpene. Jeg så ikke Kylie eller datteren hennes, men jeg lover at jeg hørte en baby skrike.

HÅNES: Kendall Jenner latterliggjøres for sin egen matlaging - igjen. Reporter: Anabelle Bruun / Dagbladet TV Vis mer

Kommenterte hendelsen

Selv om budet skrev at han «ikke kan finne opp slike historier» under videoen, har Jenner nå sørget for at historien slår sprekker.

Tobarnsmoren postet en video av seg selv som lagde en pepperoni sandwich, og brukte etter alt å dømme kommentarfeltet til å adressere videoen.

@kyliejenner

i’m convinced you either loooooove mayo or absolutely hate it

♬ original sound - Kylie Jenner

- Ingen kommer gjennom porten min! Å lyve for å få oppmerksomhet faller ikke i god jord hos meg. Jeg bestilte ikke dette selv, og han fikk tips gjennom appen. Han lyver om å se gjennom vinduene mine og høre sønnen min gråte, skrev hun i kommentarfeltet.

Meldingen har i senere tid blitt slettet, men ikke før E rakk å fange den opp.

LATTERLIGGJORT: Kim Kardashian blir ertet på sosiale medier etter sin deltakelse i en reklamefilm. Video: Youtube/Beyond Meat Vis mer

Fikk en sønn

I februar kom den gledelige nyheten om at realitystjernen og den verdenskjente rapperen-kjæresten hennes Travis Scott (31) hadde blitt foreldre for andre gang.

Kort tid etterpå ble det også avslørt at den lille gutten skulle hete intet mindre enn Wolf Webster. Et navn han ikke hadde lengre enn en måned, før foreldrene sa gutten skulle få et nytt navn - fordi de følte det ikke passet han.

Navnet er fortsatt ukjent, og Jenner har fortsatt til gode å dele et bilde av det ferske familietilskuddet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer