Raser mot kritikken fra Jan Thomas

- Husk at min kropp har båret frem et barn og at jeg er stolt av kroppen min har gjort det!

FÅR KRASS KRITIKK: Jan Thomas får kraftig kritikk av Linni Meister, etter å ha stemplet stilen hennes som «billig» i siste nummer av Se og Hør Weekend. Foto: Stella Pictures
FÅR KRASS KRITIKK: Jan Thomas får kraftig kritikk av Linni Meister, etter å ha stemplet stilen hennes som «billig» i siste nummer av Se og Hør Weekend. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den norske modellen Linni Meister (25) fyrer av en kraftsalve mot kjendisstylisten Jan Thomas etter at han i nyeste nummer av Se og Hør ga henne terningkast to for antrekket hun brukte på premieren til det nye teatershowet «Ylvis 4»

«Selv om antrekket ikke er billig, så ser det sånn ut. Og det er langt verre. Du er en vakker jente under all make-upen og det overblekete håret ditt. Hva om du studerte Victoria Beckham mer enn Victoria Silvstedt. Du kan gjøre små grep uten å miste essensen av hvem du er,» står det i anmeldelsen under tittelen «Altfor harry». Det får Linni til å se rødt.

sin private blogg hevder Linni at flertallet av de hun møtte på festen var helt uenige med Jan Thomas.

«Altså denne modne og elegante stilen blandet med litt rocka er liksom "billig"! UNNSKYLD MEG, men jeg er faktisk 25 år og ung mamma, jeg må få lov til å gå i en bluse og en skinnbukse uten at du mr.motepoliti kaller det billig?

Husk at min kropp har bært frem et barn og at jeg er stolt av kroppen min har gjort det! Føler jeg viser kroppen frem på en fin måte i dette antrekket.  Alle andre den dagen skrøt av dette antrekket, og det kom flere damer bort på din alder og spurte hvor jeg hadde kjøpt blusen osv. »


Linni reagerer også på å bli fremstilt som en «kunstig» person.

«DU er jo verre enn meg på fake-skalaen, og det vet alle min KJÆRE VENN, så derfor blir jeg så sinnsykt irritert når du angriper meg på den måten du gjør!  Det viktigste er å være en ekte person, og det er jeg fra hjertet og ut, så der kan vi kanskje si at jeg vinner. ?! Du ser jo kjempe bra ut selvom du har gjort mye med deg, og jeg godtar deg for den du er, men det virker ikke som at du godtar meg for den jeg er?!» skriver hun på bloggen.

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å få en kommentar fra Jan Thomas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette orker jeg ikke engang å snakke om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer