Dwayne Johnson og Vin Diesel:

Raser mot kollega: - Manipulasjon

Dwayne Johnson langer ut mot «Fast & Furious»-kollega Vin Diesel.

RASER: Stemningen skal være alt annet enn god mellom «Fast & Furious»-kollegene. Foto: Angela Weiss, Chris Delmas / AFP / NTB
RASER: Stemningen skal være alt annet enn god mellom «Fast & Furious»-kollegene. Foto: Angela Weiss, Chris Delmas / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De to muskelbuntene Dwayne «The Rock» Johnson (49) og Vin Diesel (54) har flere ganger medvirket sammen i actionfilmene «Fast & Furious».

Til tross for filmenes suksess, uttalte Johnson i juli at han ikke lenger kom til å være med i fremtidige oppfølgere. Det sa han under et intervju med The Hollywood Reporter.

Det stoppet imidlertid ikke kollegaen fra å be The Rock om en gjenforening på «Fast & Furious»-settet igjen.

Min lillebror Dwayne... tiden er inne. Verden venter på finalen i«Fast & Furious» 10. Som du vet, omtaler barna mine deg som onkel Dwayne i huset mitt. Det går ikke en helligdag uten at både de og du ikke sender hverandere lykkeønskninger.

Diesel skriver at han hadde lovet avdøde Paul Walker, som også spilte i actionfilmene, å sørge for at finalen ble den beste filmen av alle.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

«Jeg sier dette av kjærlighet... men du må møte opp. Du har en veldig viktig rolle å spille. Hobbs (Johnsons rolle i filmene journ.anm.) kan ikke spilles av noen andre. Jeg håper at du kommer til innspillingen og oppfyller din skjebne».

Det likte Johnson svært dårlig.

- Hold dem utenfor

I et nylig intervju med CNN blir 49-åringen konfrontert med Instagram-innlegget, og holder ikke tilbake om hans tidligere kollega.

- Vins nylige innlegg var et eksempel på hans manipulasjon. Jeg likte ikke at han tok opp barna sine i posten, så vel som Paul Walkers død. Hold dem utenfor, sier Johnson.

Han legger til at han ble svært overrasket da han så innlegget, spesielt siden han hadde fortalt Diesel personlig at han skulle forlate filmserien.

DRAMA: Yasmine San Miguel og Sania Smestad har kastet seg på podkast-kjøret med «Dagen derpå». Der går de hardt ut fra første stund og forteller om en hittil ukjent krangel mellom Yasmine og hennes tidligere «Paradise»-flørt Even Kvam. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Vi hadde snakket om dette for flere måneder siden og kommet til en klar forståelse. Målet mitt hele tiden var å avslutte min fantastiske reise med denne utrolige «Fast & Furious»-serien med takknemlighet og ynde. Det er svært synd at denne offentlige dialogen har ødelagt det.

- Når det er sagt - jeg er trygg på «Fast & Furious»-universet og dets evne til å levere konsekvent for publikum, og jeg ønsker virkelig mine tidligere medstjerner og crew-medlemmer lykke til med neste kapittel, avslutter han.

LES OGSÅ: Delte bilde av datteren med et feministisk budskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer