Khloé Kardashian:

Raser mot Jordyn Woods etter intervjuet

- Du er grunnen til at familien min er oppløst.

TREKANTDRAMA: Khloé Kardashian hevder Jordyn Woods ikke forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Tristan. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: Khloé Kardashian hevder Jordyn Woods ikke forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Tristan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff tid for Khloé Kardashian (34) etter at ryktene om at kjæresten Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne for andre gang på mindre enn ett år.

Søndag 17. februar skal han nemlig ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Media har spekulert i hva den fulle og hele historien egentlig er ettersom ingen av de involverte partene har kommentert skandalen offentlig - sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier.

- Vi hadde ikke sex

For tre dager siden la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og fredag åpnet Jordyn seg endelig om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

I et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», delte 21-åringen sin side av saken.

Se intervjuet her:

Woods innrømmer at hun og Tristan kysset, men nekter for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sier hun blant annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer