Khloé Kardashian:

Raser mot Jordyn Woods etter intervjuet

- Du er grunnen til at familien min er oppløst.

TREKANTDRAMA: Khloé Kardashian hevder Jordyn Woods ikke forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Tristan. Foto: NTB Scanpix
TREKANTDRAMA: Khloé Kardashian hevder Jordyn Woods ikke forteller sannheten om hva som skjedde mellom henne og Tristan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en tøff tid for Khloé Kardashian (34) etter at ryktene om at kjæresten Tristan Thompson (27) skal ha vært utro mot henne for andre gang på mindre enn ett år.

Søndag 17. februar skal han nemlig ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Media har spekulert i hva den fulle og hele historien egentlig er ettersom ingen av de involverte partene har kommentert skandalen offentlig - sett bort fra enkelte stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier.

- Vi hadde ikke sex

For tre dager siden la Khloé ut et innlegg på Instagram der hun takket for støtten den siste tiden, og fredag åpnet Jordyn seg endelig om hva som angivelig skal ha skjedd mellom henne og Tristan.

I et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk», delte 21-åringen sin side av saken.

Se intervjuet her:

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Woods innrømmer at hun og Tristan kysset, men nekter for at de hadde sex.

- Aldri. Det var aldri i tankene mine. Det skjedde ikke og kommer aldri til å skje. Og det er derfor jeg er villig til å gå gjennom en løgndetektortest eller hva som helst for å bevise min uskyld. Jeg vil at folk skal vite sannheten, og viktigst av alt, jeg vil at de involverte skal vite sannheten, sier hun blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Khloé hevder Jordyn lyver

Videre insisterer 21-åringen på at det er andre årsaker enn det som skjedde mellom henne og Tristan til hvorfor Khloé dumpet ham.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevder hun videre.

Kort tid etter at intervjuet ble sendt, raste Khloé Kardashian mot Jordyn i sosiale medier. Hun hevder at 21-åringen ikke forteller sannheten og at det er nettopp Woods som har ødelagt familielykken.

- Hvorfor lyver du Jordyn Woods?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat å unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning!

- Tristan har like mye skyld i dette, men han er far til mitt barn. Uansett hva han gjør mot meg, så vil jeg ikke gjøre dette mot datteren min. Han har adressert denne situasjonen PRIVAT. Hvis Tristan hadde vært uærlig i offentligheten om hva som skjedde, da ville jeg ha svart ham i offentligheten også.

LES OGSÅ: Paltrow om Pitt: - Et fryktelig brudd

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer