Bianca Ingrosso:

Raser mot Ingrosso: - Løgn

Bianca Ingrosso er nok en gang i hardt vær.

KRITISERES: Nok en gang raser kritikken rundt Bianca Ingrosso. Foto: Aftonbladet / IBL / NTB
KRITISERES: Nok en gang raser kritikken rundt Bianca Ingrosso. Foto: Aftonbladet / IBL / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og TV-profilen Bianca Ingrosso (26) har stått i mange stormer de siste årene. Nylig var det en adventskalender fra sminkemerket hennes Caia Cosmetics som fikk fansen til å rase.

Nå har 26-åringen nok en gang gjort noe som har satt sinnene i kok i nabolandet. Det skriver Expressen.

Onsdag forrige uke svarte Ingrosso på spørsmål fra følgerne sine på historiefunksjonen på Instagram. Et av spørsmålene var blant annet hvilken behandling hun hadde gjort for å bli kvitt mørke ringer under øynene.

Influenseren svarer da ved hjelp av «en god øyekrem».

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Et av dem er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Her svarer hun på ryktene. Vis mer

- Det er løgn

Tidligere den uken hadde Ingrosso og Caia imidlertid sluppet en ny serie med hudpleieprodukter, deriblant en øyekrem.

Det har fått Camilla Gervide, kvinnen bak bloggen Bloggbevakning.se, til å tenne på alle plugger.

«I går kveld svarte Bianca Ingrosso på følgernes spørsmål, blant annet var det en som ville vite hva behandlingen hun hadde gjort for å redusere de mørke ringene under øynene het. Bianca svarer da at hun ikke har tatt fillers under øynene på 1,5 år, men at det du ser bare er et resultat av gode øyekremer. Det er litt interessant. I sommer viste hun frem blåmerkene hun fikk i ansiktet etter å ha tatt en ny form for fillers for å bli kvitt ringene under øynene», skriver Gervide i et blogginnlegg.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Videre legger hun til Ingrosso viste frem blåmerkene i en video publisert på YouTube for tre måneder siden.

«1,5 år eller 3 måneder? Det er ganske stor forskjell, og selv om hun ikke nevner Caias øyekrem i spørsmålsrunden, kan man gjette seg til at det er den hun mener. Uansett hvilken øyekrem hun tillegger sitt livlige utseende, er det fortsatt løgn at hun ikke har laget fillers på 1,5 år», avslutter bloggeren.

Fått nok

Kritikken har ikke gått Ingrosso hus forbi, og nå har hun sett seg nødt til å gi et motsvar. På Instagram raser hun mot Gervide, noe sistnevnte har tatt skjermdump av og lagt ut på sin egen blogg.

Influenseren skriver at hun ikke har løyet, men at hun rett og slett glemte at hun hadde tatt fillers under øynene i sommer. Videre hevder hun at hun flere ganger kunne anmeldt Bloggbevakning for falsk markedsføring og for å spre løgner om henne selv og andre i bransjen.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte nylig en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

- Vær så snill å ikke tro på alt dere leser hos sladderaviser. De får BETALT for å finne på og overdrive sine tanker og meninger. Altså betalt for å hate, spre rykter som ofte ikke stemmer og ødelegge for unge jenter, påstår Ingrosso.

Ordkrigen er imidlertid ikke over, da Bloggbevakning valgte å svare på Ingrossos kritikk, og samtidig spørre følgerne sine «om det er greit for et stort firma å 'glemme' sannheten».

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Igjen tar 26-åringen til Instagram, og kaller Gervide «besatt av å trykke ned unge kvinner og tjene penger på å ødelegge for alle andre». Avslutningsvis skriver hun:

«Ps: Bitre, sjalu kvinner er det verste jeg vet».

Om krangelen mellom de to svenske kvinnene nå har dødd ut, eller om Bloggbevakning igjen tar til motmæle gjenstår å se. Ingrossos seineste svar, som hun kom med mandag morgen, er imidlertid ubesvart inntil videre.

LES OGSÅ: - Klarer ikke å snakke med jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer