IRRITERT: - Frelsesarmeen, som eier Fretex, har jo vært i hardt vær før på grunn av sitt homosyn. Jeg fatter ikke hvor motstanden mot homofili kommer fra. Bibelen sier at det er synd, men det hele er basert på føleri, seksualitet og skam, sier Rolf  Foto: SCANPIX
IRRITERT: - Frelsesarmeen, som eier Fretex, har jo vært i hardt vær før på grunn av sitt homosyn. Jeg fatter ikke hvor motstanden mot homofili kommer fra. Bibelen sier at det er synd, men det hele er basert på føleri, seksualitet og skam, sier Rolf Foto: SCANPIXVis mer

Raser mot homohetsen

- Vi ble nektet å låne klær på grunn av filmtittelen, sier en rasende Rolf Kristian Larsen.

SEHER.NO: Skuespiller Rolf Kristian Larsen (25) er svært irritert på fordommene mot homofile, enten de kommer fra kirken, RBK eller folk flest. I et innlegg i onsdagens Dagbladet retter han nemlig tungt skyts mot den trønderske fotballklubben, navngitte idrettspersoner, biskop Ole Christian Kvarme, samt Fretex.

- Da vi spilte inn filmen "Mannen som elsket Yngve" ble vi nektet å låne klær fra Fretex på grunn av tittelen, sier Larsen til avisen.

Den norske skuespillerstjernen er oppgitt over kirkens holdning til homofili. Det finnes ingen logikk i å ha noe imot homofile, mener han.

- Frelsesarmeen, som eier Fretex, har jo vært i hardt vær før på grunn av sitt homosyn. Jeg fatter ikke hvor motstanden mot homofili kommer fra. Bibelen sier at det er synd, men det hele er basert på føleri, seksualitet og skam, sier Larsen.

Også biskopen får høre det av 25-åringen fra Stavanger.

- Biskop Ole Christian Kvarme får lønn av Staten og bruker sine krefter på å fordømme mennesker som ønsker å leve som homofile par, sier Larsen, som selv er kjæreste med skuespillerkollega Ida Elise Broch.

Og:

- Kirken er en bremsekloss, bare se på alle kirkens tapte saker.

Skuespilleren lar seg også provosere av det som skjedde i kampen mellom Rosenborg og Valencia i UEFA-cupen - da en av spillerne uttalte at han ville stanse Valecias "homsete" angriper.

Kommunikasjonsdirektør i Fretex, Trine Gjermundbo, kjenner ikke til at de nektet å låne ut klær til "Mannen som elsket Yngve"-teamet. Samtidig beklager hun dersom så skulle være tilfelle.

- Dette har jeg ikke hørt om, og dette skal ikke skje. Vi låner bort klær til grupper som skal lage videoer, filmteam og andre som trenger hjelp fra oss. Hvis det har skjedd, så beklager jeg, sier hun til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Norges nye superpar