SUKSESSARTIST: Lotts debutsingel "Mama Do" gikk rett inn på førsteplass på hitlistene i Storbritannia. Foto: All Over Press
SUKSESSARTIST: Lotts debutsingel "Mama Do" gikk rett inn på førsteplass på hitlistene i Storbritannia. Foto: All Over PressVis mer

Raser mot grisete fotografer

- De vil få det ene bildet, og de legger seg under deg. De er vanvittige mennesker...

SEHER.NO: Det 18 år gamle stjerneskuddet Pixie Lott har på rekordtid blitt en av Storbritannias bestselgende artister, og spås en stor fremtid som popstjerne. 

Artisten har ikke vært i rampelyset lenge, men innrømmer at hun allerede har fått oppleve baksiden av stjernelivet, blant annet når det gjelder slibrige fotografer.

- Jeg har lært meg å komme meg ordentlig ut av en taxi, Jeg sørger alltid for å gjøre det på riktig måte. Men det er vanskelig, for det er så mange fotografer som putter kameraene opp overalt, forklarer hun.

Lott er kjent for sin gode motesans i hjemlandet, og foretrekker ofte å gå i svært korte shorts eller kjoler, noe fotografene setter pris på.

Til den danske avisen Ekstrabladet forklarer den unge artisten at paparazziene nærmest gjør hva som helst for å få de bildene de er ute etter...

- De kan fotografere deg fra alle vinkler, selv om du faktisk går normalt ut av taxien. De vil få det ene bildet, og de legger seg under deg. De er vanvittige mennesker, forteller Lott til Ekstrabladet.dk.
Har du et kjendistips? Tips oss på
seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Løste kvise-krise med et trylleslag!