Piers Morgan og Amanda Knox:

Raser mot «Foxy Knoxy»-utspill

Piers Morgan ser rødt etter Amanda Knox' Twitter-melding.

SER RØDT: Tv-profilen Piers Morgan refser Amanda Knox, etter at hun vitset om sine fire år bak fengselsmurene i Italia. Foto: NTB
SER RØDT: Tv-profilen Piers Morgan refser Amanda Knox, etter at hun vitset om sine fire år bak fengselsmurene i Italia. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. november for ganske eksakt 13 år siden markerte starten på det som skulle vise seg å bli en av 2000-tallets mest omtalte drapssaker. I 2007 ble nemlig Meredith Kercher funnet drept i den italienske byen Perugia, bare 21 år gammel.

Britisk tabloidpresse kastet seg raskt over den pikante historien om en vakker amerikansk student, som tilsynelatende truet sin britiske romkamerat til å delta i sadistisk gruppesex, før offeret ble brutalt myrdet.

Drapet rystet trolig like mye som det fascinerte en hel verden. Bilder og påstander spredte seg raskt, og med sitt iskalde, men vakre utseende fikk den da 20 år gamle Amanda Knox raskt kallenavnet «Foxy Knoxy».

Den amerikanske utvekslingsstudenten ble funnet skyldig i drapet på romkameraten, sammen med hennes daværende kjæreste, Raffaele Sollecito (36). En fjerde person, Rudy Guede (33), ble også funnet skyldig. Knox har hele tiden hevdet sin uskyld, og har senere blitt frikjent.

Grunnen til at det brutale drapet nok en gang er blitt dratt opp igjen, er den ferske feiden mellom Amanda Knox og den frittalende tv-profilen Piers Morgan (55).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer