«Selling Sunset» og Tarek El Moussa:

Raser mot forlovedens kollega

«Selling Sunset»-profilen skal ikke ha vært begeistret over forholdet mellom realitystjernene.

FÅTT NOK: Tarek El Moussa slår nå tilbake mot Christine Quinns «drittslenging» om forholdet hans med Heather Rae Young. Foto: Instagram/ Heather Rae Young
FÅTT NOK: Tarek El Moussa slår nå tilbake mot Christine Quinns «drittslenging» om forholdet hans med Heather Rae Young. Foto: Instagram/ Heather Rae Young Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I realityserien «Selling Sunset» trer man inn i en verden der de mektigste eiendomsmeglerne regjerer, deriblant Heather Rae Young (33) og Christine Quinn (32). I serien får man bli med på livene deres i bransjen, og gjennom sesongen får man være vitne til både salg av eksklusive luksushjem, kjærlighet og intriger.

Men Tarek El Moussas (39) forhold med Young skal angivelig ha falt i dårlig jord hos realitykollega Quinn. Dette har ikke gått ubemerket hen hos realityparet, som nå fyrer tilbake mot 32-åringen.

I en podkast-episode forteller paret hva de tenker om realitystjernen. Det melder Us Weekly.

- Dummer seg ut

Det hele skal ha begynt etter at Quinn sammenlignet paret med «The Hills»-profilene Spencer Pratt og Heidi Montag. Hun skal også ha påstått at Young og El Moussa streber etter å bli oppdaget av pressen.

Da El Moussa gjestet «Not Skinny but Not Fat»-podkasten kunne han avsløre at han har fått nok av forlovedens realityshow-kollega.

- Hun prøvde å si at vi ringte paparazzien selv. Unnskyld. Jeg har vært på TV i ti år, forklarte El Moussa i episoden, og la til:

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

- Hør her, bare fordi hun aldri har vært kjent før og hun ikke vet hvordan det fungerer, så trenger hun ikke å snakke sånn. Det får henne bare til å se dum ut.

El Moussa mener nemlig at 32-åringen er «stor i kjeften», og at verken Young eller han selv er interessert i «drittslengingen» hennes.

- Hun sa noe dritt om oss ... Vi er egentlig ikke særlig interessert i å håndtere tullet hennes, understreket El Moussa i podkasten.

Senere i episoden tydeliggjør 39-åringen at det ikke er noe ondt blod mellom ham og Quinn. Han oppfordrer likevel forloveden til å holde seg unna kollegaen og«tullet» hennes.

Francesca Farago og Harry Jowsey forlovet seg etter deres opptreden i Netflix-serien «Too hot to handle». Nå har kjærligheten tatt slutt. Vis mer

Offentlig romanse

Paret som forlovet seg i sommer, etter å ha vært sammen i et år, tar det som en selvfølge at folk nysgjerrige på forholdet deres.

«Åpenbart blir folk interesserte når en realitystjerne begynner å date en annen realitystjerne», forklarer Young, og utdyper at El Moussa var singel i fire og et halvt år før de fant hverandre.

«Flip or Flop»-stjernen og den tidligere Playboy-modellen begynte å date i fjor sommer. El Moussa hadde i forkant av forholdet vært gjennom en lang skilsmisse med en annen realityprofil i eiendomsbransjen, ved navn Christina Anstead (37).

Ekteskapet varte i syv år før de i 2016 kunne avsløre at de skulle gå hver sin vei. De to, som har barna Taylor (10) og Braydon (5) sammen, skal likevel ha opprettholdt en god tone seg imellom. Det melder People.

Nå kan likevel El Moussa glede seg over et nytt ekteskap sammen med Young, for paret skal nemlig ha bestemt når og hvor bryllupet skal finne sted.

Det kan imidlertid se ut til at Quinn ikke blir en av dem som får delta på den spesielle dagen. Young kunne imidlertid hinte til at «Selling Sunset»-kollegaene Mary Fitzgerald, Jason Oppenheim og Brett Oppenheim er blant dem som burde sjekke postkassene sine.

LES OGSÅ: Ba om skilsmisse på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer