RASER: Flere av årets Farmen-deltagere liker ikke at programleder Gaute Grøtta Grav er sammen med deltager Silje Hvarnes. Foto: TV 2
RASER: Flere av årets Farmen-deltagere liker ikke at programleder Gaute Grøtta Grav er sammen med deltager Silje Hvarnes. Foto: TV 2Vis mer

Raser mot "Farmen"-romanse

- Hele saken stinker, sier en av årets deltagere.

SEHER.NO: "Farmen"-programleder Gaute Grøtta Grav (28) og "Farmen"-deltager Silje Hvarnes (27) forelsket seg under innspillingen av årets konkurranse.

Gaute har selv bekreftet at han har innledet et forhold til den søte Skiens-jenta - noe som får de andre deltagerne til å reagere kraftig.

- Vi trodde vi skulle være med op et seriøst realitykonsept, og så skjer dette. Dette bidrar til å svekke TV 2s troverdighet, og jeg reagerer på at de godtar forholdet sånn uten videre, sier en av de kvinnelige deltagerne til Her og Nå.

- Vi aner jo ikke hva slags kontakt de har hatt på gården. Jeg synes rett og slett hele saken stinker, sier en av de mannlige deltagerne.

Samtidig understreker flere av deltagerne at de synes det er hyggelig at Gaute og Silje har funnet hverandre, men de er likevel bekymret for hvordan forholdet kan ha påvirket avgjørende situasjoner på "Farmen".

- Det er jo i utgangspunktet hyggelig at to flotte mennesker som Silje og Gaute er blitt et par. Men "Farmen" er en konkurranse som skal være lik for alle. Og mistanken om at forholdet kan ha påvirket "Farmen" opprører mange, sier en annen deltager til Her og Nå.

Hverken Gaute eller Silje ønsker å kommentere saken.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke mannsjåvinistisk