Kylie Jenner:

- Raser mot farens 22 år gamle kjæreste

20-åringen skal ha tatt en alvorsprat med faren sin.

MISFORNØYD MED FARENS FORHOLD: Caitlyn Jenners nye kjæreste, Sophia Hutchins, er bare halvannet år eldre enn Caitlyns yngste datter, Kylie Jenner (t.v). Dette skal ha bydd på utfordringer, hevder kilder. Foto: NTB scanpix
MISFORNØYD MED FARENS FORHOLD: Caitlyn Jenners nye kjæreste, Sophia Hutchins, er bare halvannet år eldre enn Caitlyns yngste datter, Kylie Jenner (t.v). Dette skal ha bydd på utfordringer, hevder kilder. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forrige måned ble det kjent at realitystjernen og tidligere idrettsutøver Caitlyn Jenner (68) - tidligere Bruce Jenner - er sammen med den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins (22).

Det bekreftet 22-åringen i en spørsmålsrunde på sin Instagram-profil.

I tiden før hadde duoen blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet på en ferie i Los Cabos i Mexico.

Selv om Jenner tilsynelatende virker svært lykkelig i sitt nye forhold, er det ikke alle som er like tilfreds med romansen, ifølge Radar Online.

Caitlyns datter, Kylie Jenner (20), skal nemlig være lei av at faren ikke snakker om annet enn sin unge kjæreste.

- Caitlyn slutter ikke å snakke om Sophia, om hvor vakker hun er og hvor flink hun er med mote og skjønnhet. Hun har foreslått at Kylie bør ansette Sophia til å jobbe med sminkemerket hennes, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

FAR OG DATTER: Kylie Jenner er Caitlyns yngste datter. Her avbildet sammen i 2015. Foto: NTB scanpix
FAR OG DATTER: Kylie Jenner er Caitlyns yngste datter. Her avbildet sammen i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette skal ha fått Kylie til å se rødt.

- Hun ville ikke høre mer om henne, og sa til Caitlyn at Sophia er for ung og bare er ute etter pengene hennes. Caitlyn gikk i forsvar og forklarte at kjæresten er den mest ærlige, åpne og mest forståelsesfulle kvinnen hun har møtt i hele sitt liv. Kylie synes det var respektløst sagt overfor moren sin og avsluttet samtalen, hevder kilden.

Kylie Jenner er Caitlyns yngste datter, som hun har fra det tidligere ekteskapet med Kris Jenner (62). De har også datteren Kendall (22) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Punger ut 50 000 dollar i uken

Ifølge Radar Onlines kilde skal den tidligere idrettsutøveren visstnok ha punget ut svært høye summer til sin nye kjæreste.

- Hun spanderer drinker og middager på de fineste restaurantene i byen, i tillegg til å kjøpte smykker og vesker til henne. Dette koster Caitlyn minst 50 000 dollar i uken (omtrent 414 000 norske kroner, journ.anm.), men hun synes ikke at det er noe uvanlig med det, hevder kilden.

Det var i starten av juli at Sophia Hutchins bekreftet forholdet med den 68 år gamle realityprofilen.

Et par uker senere dukket paret opp sammen på ESPY-utdelingen, som var deres første offentlige opptreden etter romanseavsløringen.

Det tok imidlertid flere måneder før duoen valgte å gå offentlig med forholdet sitt. I november avkreftet nemlig en talsperson for Caitlyn Jenner at hun hadde funnet lykken med Hutchins.

- De dater ikke, sa talspersonen til US Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK PANIKK: Den tidligere amerikanske friidrettshelten Bruce Jenner (65) stilte opp som kvinnen Caitlyn Jenner i magasinet Vanity Fair. Her forteller hun om reisen mot å bli en fullverdig kvinne. Video: ABC News Vis mer Vis mer

Isfront

De siste årene har Caitlyn Jenner vært åpen om at hun er transseksuell, og har fortalt sin historie rundt kjønnsskiftet i sin egen bok og TV-serie.

Det var i 2015 at tidligere Bruce Jenner sto fram som Caitlyn Jenner på forsiden av bladet Vanity Fair, kort tid etter at hun sto frem som transseksuell i et intervju med Diane Sawyer.

Hennes 22 år gamle kjæreste skal imidlertid ha skiftet kjønn da hun gikk på videregående, og har sagt til skoleavisen Pepperdine Graphic at Caitlyn var hennes inspirasjon.

- Det ble mer ekte for meg når normale og suksessrike personer gjør dette, og folk syns det er greit, skal hun ha sagt.

De siste årene har 68-åringens forhold til ekskona Kris Jenner og øvrig Kardashian-dynasti blitt mer og mer anstrengt.

I et intervju i fjor høst hevdet Caitlyn at hun ikke har snakket med stedatteren Kim Kardashian (37) på lenge.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, sa hun, ifølge Huffington Post.

Det var 68-åringens selvbiografi «Mitt hemmelige liv» som sørget for bitter stemning, etter at Caitlyn kom med kritiske påstander mot ekskona i boken.

LES OGSÅ: Raser mot mammakritikerne