Khloé Kardashian:

Raser mot fansen etter dette

Realitystjernen er ikke nådig etter at fansen kritiserte venninnene hennes.

SINT: Khloé Kardashian er ikke nådig etter at fansen kritiserte venninnene Khadijah Haqq McCray (t.v.) og Malika Haqq (t.h.). Foto: NTB scanpix
SINT: Khloé Kardashian er ikke nådig etter at fansen kritiserte venninnene Khadijah Haqq McCray (t.v.) og Malika Haqq (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Året går mot en ende, også for Khloé Kardashian (35) som man trygt kan si har sittet i en eviggående berg-og-dal-bane med skandaler og kritikk haglende mot seg.

Det hele startet da hennes eks og barnefar Tristan Thompson (28) ble tatt på fersken med lillesøster Kylie Jenners (22) bestevenninne Jordyn Woods (22) i februar. Siden har realitystjernen blant annet blitt kritisert for å være ugjenkjennelig på bilder i sosiale medier og for hvordan hun oppdrar datteren True (1).

Til tross for at kritikken som regel rettes mot Khloé selv, treffer den også omgangskretsen hennes - noe hun slett ikke godtar.

Hjalp Tristan med gave

I ukens episode av «Keeping Up With the Kardashians» får man se at Khloés bestevenninner Malika Haqq (36) og Khadijah Haqq McCray (36) hjelper Tristan med å finne den perfekte gaven til Khloé.

I episoden uttaler tvillingsøstrene at de synes det er en fin gest av Tristan å forsøke å få henne til å føle seg bedre.

FULL KRANGEL: Det blir opphetet stemning mellom bestevenninnene Khloé Kardashian og Malika Haqq når sistnevnte feirer bursdagen sin. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Tristan spurte om vi kunne hjelpe ham å gi Khloé denne gaven. Selvfølgelig sa vi ja, sier Malika i episoden, og fortsetter:

- Jeg tror Khloés prioritet er å ha fred i forholdet med Tristan. Hvis dette er med på å hjelpe ham å vise henne at han ønsker hun skal føle seg bedre, så mener jeg det er en bra ting.

Selv om intensjonen virker å være god fra Malika og Khadijahs side, er ikke fansen fornøyd med det de mener er å hjelpe Tristan med å vinne tilbake Khloé. Det skriver Entertainment Tonight.

Basketballstjernen Tristan, som først skal ha vært utro mot Khloé mens hun ventet deres felles barn, har neppe en særlig høy stjerne hos mange Kardashian-fans.

Raser mot kritikerne

De negative reaksjonene som rettet seg mot tvillingsøstrenes forsøk på å gjøre noe godt for reality-profilen, falt ikke i smak hos Khloé selv. Hun var ikke nådig da hun tirsdag kveld tok til Twitter for å utbasunere meningen sin.

- Jeg fortsetter å se folk kritisere mine beste venner. Mine beste venner ville aldri gjøre noe for å såre meg. Jeg kan si det med fullstendig tillit. Dere vet ikke hele historien. ALDRI! Dere ser 44 minutter av en episode og tror virkelig at dere vet alt, starter 35-åringen.

Videre oppfordrer hun fansen til å fokusere på seg selv og sitt liv, og slutte å kritisere vennene hennes.

- Folk elsker å ha en mening når de sitter bak dataskjermen. Meninger er greit for meg. Bare sørg for at du lever livet som du så raskt kritiserer andre for, fortsetter hun.

Til slutt svarer Khloé på en kommentar som ber henne huske at hun har en hel familie som elsker henne, og som oppfordrer stjernen til å bare la folk snakke.

- Det glemmer jeg aldri. Folk kan snakke så mye de vil om meg. Jeg aksepterer det. Jeg er vant med det. Men ikke snakk om vennene mine! De er ikke annet enn fantastiske, skriver Khloé avslutningsvis.

Flørter med Khloé

I ukens episode av realityprogrammet mottar Khloé også det som Scott Disick (36) mener ligner en forlovelsesring fra Tristan, ifølge ET Online.

- Jeg vil ikke være sammen med ham. Ikke i det hele tatt. Men jeg setter pris på hvor snill han er mot meg, og han bør være snill mot meg. Det er ikke noe galt med det, sier hun i episoden, og legger til:

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Jeg vil at vi skal ha et sunt, vennligsinnet og, ja, kjærlig forhold hvor True kan se mammaen og pappaen sin klemme hverandre når de sees. Jeg tror vi beveger oss sakte i den riktige retningen der vi er både venner og samarbeider utmerket om oppdragelsen.

Episoden kommer for øvrig i kjølvannet av at basketballspilleren kommenterte flørtende på et av 35-åringens siste Instagram-bilder.

View this post on Instagram

♥ Good American ♥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

I kommentaren legger han ikke skjul på at han mener ekskjæresten er flott. «Wow!», skriver han med store bokstaver, etterfulgt av «perfeksjon» og en rekke hjerteemojier, før han igjen skriver:« Wow!».

LES OGSÅ: - Drikkingen var nødvendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer