Cheryl Cole:

Raser mot fansen etter bruddet

- Jeg kan ikke sitte her og høre på disse grusomme, falske anklagene som omhandler min mamma.

SLUTT: Søndag erklærte Cheryl Cole og Liam Payne at de har gjort det slutt. Nå anklager fansen moren til Cheryl Cole for at hun skal ha tvunget duoen til å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Søndag erklærte Cheryl Cole og Liam Payne at de har gjort det slutt. Nå anklager fansen moren til Cheryl Cole for at hun skal ha tvunget duoen til å gå fra hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter flere måneder med bruddspekulasjoner annonserte artistene Cheryl Cole (35) og Liam Payne (24) søndag kveld at de hadde gjort det slutt.

Nyheten gikk som en farsott i utenlandske medier så vel som på sosiale medier.

Der begynte fansen å konspirere om hva som kunne ha skjedd mellom duoen - som for drøye ni måneder siden kunne ønske deres sønn Bear Grey Payne velkommen til verden.

Konspirasjonsteoriene gikk så langt at Cole så seg nødt til å sette ned foten.

Saken fortsetter nedenfor.

La skylden på moren

Blant kommentarer som «Cheryl Cole er den eneste jeg vet om som er verre i forhold enn meg», og «jeg skifter trusene mine sjeldnere enn hun bytter partner», var det spesielt én kommentar som fikk «Call my name»-sangeren til å se rødt.

Ifølge kanalen E! og Billboard skal nemlig en Twitter-bruker ha blandet moren til Cole inn i Twitter-tiraden, og anklaget henne for å ha sabotert forholdet og presset dem til å gjøre det slutt.

I en lengre tekst går Cole hardt ut mot spekulasjonene og drittslengingen som har kommet de siste dagene.

- Jeg hater å svare på ting, spesielt i sårbare situasjoner som nå, men jeg kan ikke sitte her og høre på disse grusomme, falske, anklagene som omhandler min mamma. Jeg vet ikke hvorfor de involverer henne i historier om meg. Jeg kan forsikre dere om at hun absolutt ikke har noenting med dette å gjøre. Jeg er en voksen kvinne som er i stand til å ta mine egne valg i livet, skriver Cole.

Liam Payne har på sin side holdt seg tyst etter at duoen annonserte brudd.

Møtte Cheryl som 14-åring

I 2016 ble det kjent at Cole hadde forelsket seg i elleve år yngre Payne, som for øvrig er mest kjent fra boybandet «One Direction».

Selv om aldersforskjellen har fått sin dose oppmerksomhet, har også måten duoen møttes på fått tabloidblekket til å sprute.

Det aller første møtet mellom de to, var da Payne troppet opp på en audition for sangkonkurransen X-Factor for ti år siden. Den gang var han 14 år gammel.

Med låten «Fly me to The Moon» var det bare så vidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga 14-åringen en billett videre til neste runde.

Payne klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise Cheryl, samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

Saken fortsetter under:

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Trøbbel i paradis

Ett år etter at det ble kjent at duen hadde blitt kjærester, kunne Cheryl Cole og Liam Payne glede seg over å bli foreldre for første gang til sønnen Bear (1). Kort tid etter så det likevel ut til at lykken var i ferd med å briste.

I vinter verserte ryktene om at forholdet mellom dem ikke var som før, og at det var sønnen som holdt dem sammen. En av parets største utfordringer skal ha vært aldersforskjellen.

- Bear er alt for oss, og vi ber om at dere respekterer hans privatliv når vi nå skal komme oss gjennom dette sammen, skrev Cole på Twitter søndag.

Saken fortsetter nedenfor.

Far i ung alder

I et intervju med det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» har Payne snakket ut om hvordan livet var som nybakt pappa, bare uker etter fødselen.

- I det øyeblikket en liten jente eller en gutt ser deg inn i øynene forandrer livet seg for alltid, fortalte han i radiointervjuet, ifølge nettstedet Contactmusic.

Men alt har ikke bare vært lett. Det å skulle tilpasse seg en helt ny hverdag skal ha vært utfordrende for 24-åringen.

Han har nemlig aldri fått øve seg på mindre søsken, fortalte popstjernen.

- Da han ble født hadde jeg aldri byttet en bleie før. Jeg hadde aldri noen yngre søsken som jeg kunne bytte bleier på. Det er ikke noe jeg ville hatt som hobby. Jeg vet ikke om jeg snakker for andre fedre, men man må bare bite i det sure eplet og gjøre det. Det er vårt ansvar, sa Payne den gang.

LES OGSÅ: Viser frem tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer