Gigi Hadid:

Raser mot fansen etter beskyldninger

- Dere må roe dere kraftig ned noen ganger.

USEXY: Gigi Hadid raser etter at fans kommenterte dette antrekket på Twitter. Nå har supermodellen sett seg lei av skjønnhetstyranniet. Foto: NTB Scanpix
USEXY: Gigi Hadid raser etter at fans kommenterte dette antrekket på Twitter. Nå har supermodellen sett seg lei av skjønnhetstyranniet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som en av dagens mest ettertraktede modeller er det ikke alltid like enkelt å bare gjøre hverdagslige ting, det har Gigi Hadid (24) fått kjenne på.

Supermodellen blir ofte omtalt som en trendsetter både når hun dukker opp i finstasen og i mer hverdagslige klær. Men, som alle andre, er også Hadid et menneske som ikke alltid orker å pynte seg før hun går ut døren.

Får kritikk

Nylig dukket modellen opp med svart tights, hvite sneakers og boblejakke, noe som ikke falt i smak hos fansen. En tok nemlig til Twitter for å uttrykke sin frustrasjon ovenfor moteikonet, ifølge E News.

- Hun er så naturlig pen. Jeg vet ikke hva som har skjedd med hennes ikoniske gate-stil, skriver en av fansen.

Vedkommende får støtte fra en annen bruker, som mener å ha løsningen på «moteproblemet».

- Det som skjedde er Mimi, skriver brukeren og refererer til Hadids stylist. Brukeren har i senere tid slettet kommentaren.

- Ro dere ned!

De færreste forventet nok at Hadid verken skulle registrere eller respondere på kritikken. Nå har hun riktignok tatt bladet fra munnen - og hun er ikke blid.

- Dere må roe dere kraftig ned noen ganger. Det kalles å gå ut for å gjøre et ærend, ikke å kle seg for deres godkjenning. Deres urealistiske forventninger og sutrete klaging hele tiden om stilen min, og om at jeg ikke er sexy nok kommer ikke til å få meg til å kle meg annerledes, skriver en rasende Hadid på Twitter.

24-åringen har også mer på hjertet. Hun mener nemlig at fansen er «hyklersk» når det gjelder å støtte andre kvinner.

KRITISERES: Dette antrekket falt ikke i smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix
KRITISERES: Dette antrekket falt ikke i smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg snakker ikke bare om denne spesifikke kommentaren. Dere alle snakker om å styrke kvinner. Jeg støtter og styrker kvinner som både viser hud og ikke. Det er et valg. Jeg viser hud når jeg vil og føler meg fortsatt sexy påkledd fra topp til tå, og kommer til å fortsette med det. Slutt med de spydige kommentarene, fortsetter supermodellen.

UTE PÅ VIFT: Gigi Hadid avbildet ute i New York ved en annen anledning, i midten av oktober. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTE PÅ VIFT: Gigi Hadid avbildet ute i New York ved en annen anledning, i midten av oktober. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Hun tar seg også tid til å forsvare stylisten sin, som fikk skylden for antrekket. Hadid forklarer at hun kler seg i det hun selv liker å gå i. Deretter oppfordrer hun fansen til å fokusere på det de faktisk liker.

- Jeg liker det jeg har på meg og har det på meg av en grunn. Det handler ikke om en stylist, det handler om hvordan jeg velger å uttrykke meg. Din mening kommer ikke til å endre det. De av dere som føler det slik bør fokusere energien deres på å hylle folks stil som dere liker, avslutter hun.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Advarte mot Hellas

Dette er ikke første gang Hadid møter hard kritikk. I sommer fikk hun sinte fans på nakken etter å ha advart folk mot å reise på ferie til Hellas, på bakgrunn av at hun hevdet å ha blitt ranet.

24-åringen ferierte på den greske øya Mykonos sammen med sine søsken, blant annet med lillesøsteren, Bella Hadid (23), ifølge People.

- Ikke la deg lure av Instagram. Ble ranet. Skal aldri tilbake. Vil ikke anbefale det. Bruk pengene dine et annet sted, skrev hun på Instagram etter ferieturen.

Dette møtte hard kritikk. Flere mente at det var respektløst og frekt overfor Hellas og den greske befolkningen å skade omdømmet til ferieøya med den påvirkningskraften Hadid har, mens andre påpekte at man også kan bli ranet andre steder. Men også denne gangen hadde modellen et svar å komme med.

- Dette er min mening basert på faktiske hendelser, og det er ikke mitt problem at dere ikke liker det. Helt til slutt: Jeg jobber ræva av meg, og drar aldri på slike reiser for meg selv og mine venner. Så om jeg ønsker å dele bilder fra reisen etter å ha blitt ranet, så kommer jeg til å gjøre det, skrev hun den gang.

TATT PÅ FERSKEN: Instagram-profilene @celebface og @beauty.false tar stjernene på fersken i ekstremt bilderedigering. Her er noen av de villeste eksemplene. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Angst for å bli eldre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer