Raser mot «falske rykter» etter bruddet

Det første jeg skal gjøre når jeg kommer hjem er å få samlet familien min igjen, sier filmstjernen Russell Crowe.

VIL VINNE EKS-KONA TILBAKE: Russell Crowe sier han er fast bestemt på å vinne eks-kona Danielle tilbake, etter at de to tidligere i år gikk fra hverandre etter ni års ekteskap. Foto: All Over Press
VIL VINNE EKS-KONA TILBAKE: Russell Crowe sier han er fast bestemt på å vinne eks-kona Danielle tilbake, etter at de to tidligere i år gikk fra hverandre etter ni års ekteskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Gladiator»-skuespilleren Russell Crowe har hatt en tøff tid etter at hans ni år lange ekteskap til Danielle Spence brast tidligere i år.

Tidligere denne uken skrev flere amerikanske medier at Crowe - som for tiden spiller inn filmen «Winter's Tale» i New York - har funnet tonen med Katie Lee, eks-kona til artisten Billy Joel.

Det fikk Russell til å fyre løs på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter onsdag.

- Så fort jeg er ferdig med denne jobben, og jeg kommer hjem, er min prioritet å få samlet familien min igjen. Disse siste nyhetene falske og ondskapsfulle, skriver han.

Russells eks-kone Danielle, som han har barna Charles (8) og Tennyson (6) med, har også kommentert bruddet på Twitter, og å takke for støtten hun har fått fra sine venner.

- Jeg vil takke alle for å hjelpe meg og de mange støttemeldingene jeg har fått. De betyr mye, skriver hun.LES OGSÅ: Kostbar skilsmisse for Crowe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer