RASER: - Jeg tror de har basert seg på et rykte, og har vansker med å forstå annet enn at saken er kokt opp, sier Sveinung Sundli. Foto: SCANPIX
RASER: - Jeg tror de har basert seg på et rykte, og har vansker med å forstå annet enn at saken er kokt opp, sier Sveinung Sundli. Foto: SCANPIX Vis mer

Raser mot etter falsk baby-sak

Falsk Sveinung Sundli bekreftet at han skulle bli far...

SEHER.NO: Flere norske nettsteder, deriblant Seher.no, meldte mandag at Sveinung Sundli venter barn med kjæresten Stephanie Palomino Davadi.

Saken var hentet fra VG, som hadde fått bekreftelsen fra en person som utgav seg for å være Sundli.

Tirsdag beklager avisa hendelsen, og innrømmer at de ikke har utvist nødvendig kildekritikk.

"VG kom i skade for å ringe feil nummer og snakke med en person som utgav seg for å være Sundli. Sitatene i intervjuet er således usanne og stammer ikke fra Sveinung Sundli", skriver de.

- Nå ser jeg fram mot alt det positive. Det skal bli koselig å bli far. Og så gleder jeg meg til sommerens Storåsfestival, sa personen til VG.

Deretter fortalte han at han jobbet med et nytt musikkprosjekt i India.

Den virkelige Sundli sier til Dagbladet.no at han ikke var i Bangladesh og spilte sitar, slik det stod i artikkelen, men i India for å finne sirkusartister til årets Storåsfestival, som han leder.

- Det går ikke an de ringer et feil nummer og kommer til noen som utgir seg for å være "Sveinung Sundli som spiller sitar i Bangladesh". Det er større sjanse for å bli lottomillionær. Jeg tror de har basert seg på et rykte, og har vansker med å forstå annet enn at saken er kokt opp, sier den virkelige Sundli.

Han forteller at kjæresten hans har hatt det tøft.

- Du kan tenke deg hvor lite hyggelig det er å være henne eller bestemoren min, som får dette slengt i trynet, sier han.

- Jeg veit ikke hva man kan gjøre i saker som dette. Derfor skal jeg nå ta kontakt med en advokat, sier han.

Sundli vil ikke bekrefte om det stemmer at han skal bli pappa.

LES OGSÅ: - Jeg er fortsatt ikke gravid