Olivia Wilde og Jason Sudeikis:

Raser mot eksforloveden

- Var ment for å true meg.

EKSPAR: Forholdet mellom Olivia Wilde og eksforloveden Jason Sudeikis er for tiden iskaldt. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB
EKSPAR: Forholdet mellom Olivia Wilde og eksforloveden Jason Sudeikis er for tiden iskaldt. Foto: Christine Chew/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Olivia Wilde (38) og Jason Sudeikis (46) var sammen fra 2011 til kjærligheten tok slutt sent i 2020. I løpet av forholdet fikk de to barn sammen.

I etterkant av bruddet har eksparet delt på foreldreansvaret for sønnen Otis (8), og datteren Daisy (5). Noe som gikk helt fint, frem til det oppsto en krangel om hvor barna skulle oppdras på permanent basis.

Wilde ønsket at barna skulle fortsette å bo i Los Angeles. Ekskjæresten på sin side ville ta dem med til New York, for å bo der mens han tok en ett års pause fra filmverden.

PÅ SCENEN: Olivia Wilde ble tydelig satt ut da hun fikk overrakt dokumentene på scenen i april. Foto: Greg Doherty/Getty Images/AFP/NTB.
PÅ SCENEN: Olivia Wilde ble tydelig satt ut da hun fikk overrakt dokumentene på scenen i april. Foto: Greg Doherty/Getty Images/AFP/NTB. Vis mer

Uenigheten førte til at Wilde ble overrakt en begjæring om foreldreansvar fra ekskjæresten i april, mens hun sto på scenen og holdt et foredrag om sin kommende film - for over 4000 tilskuere.

Øyeblikket ble fanget på video, og det var tydelig at innholdet i dokumentene preget henne.

Ingen av partene kommenterte hendelsen den gangen.

Nå bryter Wilde derimot stillheten, og svarer med samme mynt; ved å sende en begjæring, i Sudeikis retning, om at barna skal bo i Los Angeles.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Jasons handlinger var tydelig ment for å true meg, og overrumple meg. Han kunne ha overrakt meg papirene diskret, men i stedet valgte han å gjøre det på en mest mulig aggressiv måte, står det i rettsdokumentene Daily Mail har fått tilgang på.

I dokumentene påstår også 38-åringen at de ble enige om at barna skulle forbli i Los Angeles, og fortsette på skolen de allerede gikk på.

Sudeikis skal imidlertid ha endret mening og ønsket å flytte til New York.

SKAL SKILLES: En gang i tida var tonen svært god mellom ekteparet Rudy (75) og Judith (64) Giuliani. Nå tar de skittentøysvasken i full offentlighet. Video / foto: NTB Scanpix. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

- Da jeg ikke var enig, fordi barna ikke har bodd i New York på flere år, sendte Jason meg disse papirene, står det videre.

Tobarnsmoren forklarer også at hun ønsket å løse striden utenfor retten, men at det ikke lenger er mulig, etter at hun ble ydmyket på scenen.

I rettspapirene kommer det også frem at Wilde har som ønske å flytte til London i løpet av 2023, der hennes nåværende kjæreste, Harry Styles (28), bor.

LES OGSÅ: - Jeg har hatt et vilt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer