Britney Spears:

Raser mot eksen etter naken-uttalelse

Eksparet tar skittentøysvasken offentlig.

SÅRET: Britney Spears sier hun ble såret av eksmannens uttalelser. Foto: ENT/Splash News/NTB
SÅRET: Britney Spears sier hun ble såret av eksmannens uttalelser. Foto: ENT/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At eksparet Kevin Federline (44) og Britney Spears (40) har et kaldt forhold, er en kjent sak. Kjendisparet var gift fra 2004 til 2007, og har sønnene Sean Preston (16) og Jayden James Federline (15) sammen.

Stjernene har imidlertid vært ordknappe om deres tidligere ekteskap, men nå snakker Federline ut om ekskona.

I et intervju med Daily Mail, publisert lørdag, forteller 44-åringen at Spears ikke har sett sønnene på flere måneder, til tross for at hun og ektemannen Sam Asghari (28) ikke bor langt unna Federline.

Spears og Asghari giftet seg i juni.

KRASJET: Her filmer Jason Alexander at han skal ha sneket seg inn på bryllupet til ekskona Britney Spears. Vis mer

- Det har gått noen måneder siden de så henne. De valgte å ikke dra i bryllupet.

Flere medier har omtalt saken, deriblant Us Weekly.

Kommenterer pikante bilder

Federline kommenterer også vergesituasjonen som har skapt overskrifter i flere år, og som er bakgrunnen for «Free Britney»-bevegelsen. Popstjernens far, Jamie Spears (70), var nemlig datterens verge i 15 år, som stjernen tidligere har uttalt var mot hennes vilje.

Til nettstedet forklarer Federline at folk kan gjøre feil, og at hans tidligere svigerfar er velkommen i guttenes liv dersom de ønsker det.

- Folk begår feiltrinn. Jeg får vondt av ham. Jeg føler at han har vært gjennom en rekke vanskelige situasjoner, sier Federline om svigerfaren, som har fått et besøksforbud som hindrer ham i å se barnebarna, ifølge NBC News.

44-åringen holder heller ikke tilbake når det kommer til Spears' Instagram-profil, som består av en rekke lettkledde bilder og dansevideoer.

UTEN EN TRÅD: Britney Spears vekker oppsikt på Instagram etter dette. Video: Luna Lea. Vis mer

Federline sier han har følt at han må unnskylde til sønnene for konsekvensene av bildene.

- Jeg prøver å forklare til dem: «Hør, kanskje det er en måte hun prøver å uttrykke seg på». Men det tar ikke bort hva det gjør med dem. Det er tøft. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være en tenåring som må gå på skolen.

Raser tilbake

Eksmannens uttalelser har tilsynelatende truffet et sårt punkt hos «One more time»-sangeren. Søndag tar hun bladet fra munnen på Instagram-story, ifølge Us Weekly.

«Det sårer meg å høre hva eksmannen min har bestemt seg for å fortelle om forholdet mellom meg og barna mine...som vi alle vet er det å oppdra tenåringer aldri lett for noen...», skriver superstjernen.

NY STEMME: - Jeg har ikke delt stemmen min på ekstremt lenge, kanskje for lenge, skriver artisten på Instagram. Video: instagram. Vis mer

Spears referer også til uttalelsene om bildene på sosiale medier.

«Bare ett ord: SÅRENDE...jeg sier det...moren min sa til meg: «du bør GI dem til faren sin». Jeg deler dette fordi jeg kan», fortsetter stjernen.

Tobarnsmoren hadde mer på hjertet, og tok igjen til Instagram samme dag.

«Som deres stemor sier: «Det som skjer utenfor dette hjemmet har ingenting å gjøre med hva som skjer i dette hjemmet».

40-åringen forsvarer samtidig Instagram-bildene, og understreker at det avslutta vergemålet fremdeles påvirker henne.

«En påminnelse om at og fornærmelsene som kommer med berømmelse og denne bransjen påvirker ikke bare meg, men barna mine også. Jeg ønsker å utfordre Federline til å se den store rumpe-videoen!!! Andre artister har gjort mye verre mens barna deres var små!».

«Jeg måtte få tillatelse til å ta en Tylenol (smertestillende. Journ, anm.)!! Jeg burde gjøre mye verre ting enn å gå toppløs på stranden som en baby!!!».

Forsvarte kona

Lørdag ønsket også Spears ektemann å si noe om Federlines uttalelse om sønnene.

Asghari understreker samtidig at kona ikke har publisert nakenbilder, men kun bilder av sin bare rumpe.

«Det er ikke noe sannhet i uttalelsen hans om at barna tar avstand, og det er uansvarlig å komme med den uttalelsen offentlig. Guttene er veldig smarte og blir snart 18 år, og kan ta sine egne avgjørelser og kan etter hvert innse at den tøffe delen var å ha en far som ikke har gjort mye for å være en rollemodell i 15 år».

BRYTER: Kjæresten til Britney Spears bryter tausheten etter den nye dokumentaren «Framing Britney Spears». Vis mer

Han legger også til at han ikke har noe i mot Federline personlig.

«Jeg ønsker det beste for ham og håper han har et mer positiv syn i fremtiden til fordel for alle involverte», skriver 28-åringen, før han legger til en referanse fra bråket på Oscar-utdelingen mellom Chris Rock (57) og Will Smith (53):

«Men til nå: hold min kones navn ute av...munnen din».

LES OGSÅ: Hollywood-parene «alle» har glemt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer