Moren til Jordyn Woods:

Raser mot dem som utnytter skandalen

Elizabeth Woods er ikke fornøyd med reklameproduktene av datteren.

UTNYTTER SKANDALEN: Moren til Jordyn Woods er ikke fornøyd med alle reklameproduktene som blir solgt av datteren. Nå raser hun i i et innlegg på Instagram. Her er mor og datter avbildet sammen i slutten av mars. Foto: NTB scanpix
UTNYTTER SKANDALEN: Moren til Jordyn Woods er ikke fornøyd med alle reklameproduktene som blir solgt av datteren. Nå raser hun i i et innlegg på Instagram. Her er mor og datter avbildet sammen i slutten av mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at Jordyn Woods (21) har vært i skuddlinjen til amerikanske medier den siste tiden, etter at det ble kjent at hun hadde vært i het omfavnelse med Tristan Thompson (28), Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste.

Etter en rekke stikk, kommentarer og innlegg i sosiale medier, og et mye omtalt intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show «Red Table Talk», roet hysteriet seg noe.

Men det kan likevel se ut til at flere kommersielle aktører fortsatt lever godt på utroskapsskandalen - ved å selge ulike reklameprodukter med Jordyns ansikt og sitat trykket på.

Dette er noe som nå får Jordyns mor, Elizabeth Woods, til å se rødt.

Har ikke godkjent varene

Ifølge Daily Mail tok mamma Woods til Instagram for å uttrykke sitt raseri overfor nettbutikkene som utnytter datterens skandale til sin fordel.

Produktene ser ut til å være alt fra T-skjorter til puter, og viser tydelig Jordyns ansikt - hentet fra det mye omtalte «Red Table Talk»-intervjuet - med følgende sitat: «I don't need your situation», på norsk oversatt til: «Jeg trenger ikke din situasjon».

- Vi er fullstendig klar over at flere selger disse reklameproduktene. Hvis du vet om noen som selger disse produktene og prøver å utnytte situasjonen vår, vær så snill og tagg dem i kommentarfeltet, skriver Elizabeth Woods i Instagram-innlegget.

Videre er Elizabeth tydelig på at hun ikke vil at andre skal tro at familien Woods tjener noe på produktene som fronter datterens ansikt og nevnte sitat.

- Vi vil at dere skal vite at vi ikke har godkjent noe av dette og har heller ikke tjent noe på noen av salgene. Takk for all støtte og kjærlighet #teamigotthis, avslutter hun innlegget med.

NY SESONG: Den 16. sesongen av «Keeping up with the Kardashians» er rett rundt hjørnet, og den siste traileren tyder på at det blir en svært dramatisk sesong. Video: E! Entertainment Vis mer

Mener hun tjener på skandalen

I kommentarfeltet strømmer det inn blandede tilbakemeldinger fra følgerne. Flere påpeker at familien Woods tjener stort på utroskapsskandalen, mens andre kommenterer at de ønsker seg produktene som er avbildet i innlegget.

Én ting er i alle fall sikkert, og det er at flere av følgerne langt ifra uttrykker medlidenhet med Woods-familien. Derimot raser flere tilbake mot Elizabeth Woods, og mener at hun ikke har noen rett til å klage.

- Har ikke du fått nok ut av denne skandalen? Datteren din fikk over en million nye følgere i løpet av én uke og hun får gode avtaler, som du også får prosenter av. La dem ha dette, du har nok, kommenterer en.

- Ok, men først burde du kanskje lære datteren din at man ikke skal involvere seg med menn som er i forhold, påpeker en annen.

- Du høres sint ut, bestemor. Fortell datteren din at hun ikke burde være utro istedenfor, skriver en tredje.

- Det er et offentlig bilde, dere har ingen rettigheter på det. Du burde ha laget T-skjorten først, mener en annen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Suksess etter skandalen

Det er kanskje ikke så rart at fansen påpeker at familien Woods tjener godt på utroskapsskandalen. En drøy måned etter mediehysteriet tok Jordyn fatt på et noe overraskende prosjekt.

Ifølge E! News er Woods nå, sammen med influenseren Sofia Jamora, stjerne i musikkvideoen «Way Too Much», som utgis av den 16 år gamle Youtuberen Justin Roberts. Ifølge nettstedet skal videoen handle om unge mennesker som blir stjerner på sosiale medier, og om konsekvensene det har når stjernetilværelsen blir for mye å takle.

I slutten av mars publiserte dessuten Jordyn et innlegg av seg selv på Instagram fra settet.

Se dette innlegget på Instagram

🧬

Et innlegg delt av HEIR JORDYN (@jordynwoods)

Innspillingen skal ha startet i slutten av mars, og Youtube-videoen ventes å ha premiere 12. april.

I forbindelse med samarbeidet var Jordyn og Justin på middag i West Hollywood. TMZ omtalte utflukten, og ville ha det til at hun virkelig så ut til å storkose seg i medienes søkelys.

MEDIEPRESS: Da Jordyn Woods dro på middag med Youtube-stjernen Justin Roberts ble hun fotfulgt av media. Foto: NTB Scanpix
MEDIEPRESS: Da Jordyn Woods dro på middag med Youtube-stjernen Justin Roberts ble hun fotfulgt av media. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet hadde hele 32 fotografer samlet seg i håp om å få et bilde og en kommentar fra 21-åringen.

Til tross for at spørsmål som «Savner du Kylie?», «Har du flyttet ut tingene dine?», «Har du snakket med Khloé?» og «Angrer du på intervjuet på Red Table Talk?» skal ha haglet mot henne, var det ingen kommentarer å hente fra Kylie Jenners (21) gode venninne.

Ettersom Jordyn lenge har levd i skyggen av den berømte Kardashian-familien, er det dermed liten tvil om at skandalen kan ha vært fruktbar for 21-åringens personlige berømmelse.

TREKANTDRAMA: Jordyn Woods og Tristan Thompson havnet i hardt vær da de ble tatt på fersken i å kysse - mens sistnevnte var sammen med Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix
TREKANTDRAMA: Jordyn Woods og Tristan Thompson havnet i hardt vær da de ble tatt på fersken i å kysse - mens sistnevnte var sammen med Khloé Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Jordy» på salg

Jordyn var Kylie Jenners (21) aller beste venninne og samboer på tidspunktet da utroskapsskandalen ble kjent, og selv om både Khloé Kardashian og moren Kris Jenner (63) har uttalt seg om utroskapen, var det lenge stille fra Kylie.

Nylig brøt realitystjernen og sminke-mogulen omsider tausheten, og til tross for at hun ikke uttalte seg direkte om det som har skjedd, er det mange som har tolket hva enn hun har gjort den siste tiden som et svar på den kinkige situasjonen.

Etter at nyheten om Jordyn og Tristans eskapade - som ifølge Jordyn bare var et avskjedskyss på en fest - ble kjent, la flere oppmerksomme fans merke til at en av Kylies Lip Kit-kolleksjoner ble satt ned til halv pris.

21-åringen har flere kreative navn på sminkekolleksjonene sine, og har blant annet kalt dem opp etter både familiemedlemmene og hundene sine. En av dem er også kalt opp etter bestevenninnen, og heter«Jordy». Det var denne som brått var på salg, ifølge US Weekly.

Mange tolket den nedsatte prisen som et subtilt spark mot Jordyn, men dette avkreftet Kylie selv.

Det var i et intervju med The New York Times at den unge gründeren fortalte at årsaken til at «Jordy» var på salg var fordi innpakningen var endret. Derfor ønsket de å få ut de gamle innpakningene, så butikkene kunne erstatte dem med nye.

- Det er utenfor min karakter. Jeg ville aldri ha gjort noe sånt, og da jeg så det ble jeg overrasket. Jordyn er klar over at det ikke er jeg personlig som har satt dem på salg, sa Kylie.

- Flyttet ut fra Kylie

Da Jordyn gjestet «Red Table Talk», fortalte hun at hun ikke hadde hatt noe kontakt med Tristan siden den mye omtalte kvelden. Bestevenninnen Kylie hadde hun imidlertid sendt noen meldinger til.

Det er ikke kjent hvor mye kontakt de to har i dag, men de har vært veldig nære tidligere, og over en lengre periode bodde Jordyn også hjemme hos Kylie. Da kvelden med Tristan nådde ut til omverdenen, flyttet hun ut fra venninnens hus, ifølge TMZ.

Se dette innlegget på Instagram

MY GIRLS💚🍀

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Den 21 år gamle modellen flyttet dermed hjem til moren sin, og hun skal ha tatt avgjørelsen selv. Kylie og Jordyn følger fremdeles hverandre i sosiale medier, og førstnevnte har ikke slettet bildene av venninnen fra sin Instagram-konto - noe som kan tyde på at ikke alt håp er ute for vennskapet deres.

LES OGSÅ: Kim Kardashian blir sterkt kritisert for tradisjonelt indisk hodeplagg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer