Raser mot Da Vinci-koden

Dødelig Våpen-helten gleder seg ikke til å se Da Vinci-koden.

KONTROVERSIELL: Robert Langdon og Sophie Neveu, spilt av Tom Hanks og Audrey Tautou, jakter på sannheten om Jesu liv. Foto: Filmweb
KONTROVERSIELL: Robert Langdon og Sophie Neveu, spilt av Tom Hanks og Audrey Tautou, jakter på sannheten om Jesu liv. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Katolikk med kolikk!


Storfilmen "Da Vinci-koden" med Tom Hanks i hovedrollen har fått selveste Mel Gibson til å se rødt. Den ultrakonservative katolikken, som stod bak suksessfilmen "The Passion of the Christ" fra 2004 mener nemlig at "Da Vinci-koden" er full av løgner og konspirasjonsteorier.


Filmen, som er basert på Dan Browns internasjonale bestselger ved samme navn, presenterer en teori om at Jesus ikke døde på korset, men giftet seg med Maria Magdalena og fikk barn med henne.


- Da Mel fant ut at boken skulle filmatiseres fikk han kolikk av sinne, sier en kilde til Globe.


- Mel vil ikke gå offentlig ut med sine følelser rundt filmen eller boken, men han er i harnisk over all oppmerksomheten den har fått.


Gibson respekterer både skuespiller Tom Hanks og regissør Ron Howard, men han er skuffet over at de vil engasjere seg i et prosjekt som han mener forringer kristendommen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer