Piers Morgan:

Raser mot «covidiot»-kjendiser

Tv-profilen retter sterk kritikk mot 20 kjendiser han mener feiler under den pågående coronakrisen.

RASER: Tv-profilen Piers Morgan hudfletter en rekke kjendiser for måten de takler corona-krisen på. Taylor Swift, hertugparet og Gwyneth Paltrow er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix
RASER: Tv-profilen Piers Morgan hudfletter en rekke kjendiser for måten de takler corona-krisen på. Taylor Swift, hertugparet og Gwyneth Paltrow er bare noen av dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det vært mye snakk om det svært alvorlige og potensielt dødelige coronaviruset. Mange tusen mennesker verden over er i karantene, smittet, syke eller døde som følge av sykdommen.

Dermed er det svært naturlig å ta situasjonen vi befinner oss i på alvor - noe en rekke mennesker feiler i å gjøre. Nå raser dermed tv-profil og journalist Piers Morgan (55) mot 20 kjendiser som han mener ikke tar krisen seriøst nok.

Se hele listen over kjendiser nedenfor.

Av de 20 han nevner på listen, mener han samtlige burde skamme seg for oppførselen sin i denne pågående pandemien, og er langt fra nådig i kommentarene.

Samtidig advarer han om at dette bare er listen så langt, og at det trolig vil komme flere navn i nær fremtid.

- Tonedøvt

«Good Morning Britain»-programlederen, som også har en egen spalte i Mail Online, varmet opp ved å hudflette «Wonder Woman»-skuespilleren Gal Galdots (34) svært kritiserte versjon av låta «Imagine» - der hun fikk med seg en rekke kjendiser til å synge John Lennon-klassikeren.

Tanken bak nyversjonen av låta var i utgangspunktet å løfte folks humør, før det tok en litt annen vending. En rekke mennesker mente det hele var flaut, og Morgan betegner stuntet som «tonedøvt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer