Jennifer Lopez og Ben Affleck:

Raser mot bryllupsgjester

«Utnyttet vårt private øyeblikk».

FEIRET KJÆRLIGHETEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg nylig for andre gang. Nå har det blitt spredd private videoer fra feiringen. Foto: AFP/NTB
FEIRET KJÆRLIGHETEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck giftet seg nylig for andre gang. Nå har det blitt spredd private videoer fra feiringen. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli ble det kjent at skuespillerparet Jennifer Lopez (53) og Ben Affleck (50) hadde giftet seg i Las Vegas.

En drøy måned etter Vegas-bryllupet, hvor det bare var brudeparet samt noen få representater fra familien til stede, var det duket for stor bryllupsfest i sørstaten Georgia.

Der var flere av brudeparets venner til stede, men skal vi tro Lopez, var det ikke alle som overholdt reglene, ifølge Page Six.

OPPTRÅDTE SAMMEN: Shakira og Jennifer Lopez sto på scenen under pauseshowet på Super Bowl, men det var en 11-åring som fikk mest oppmerksomhet. Video: NFL via AP Vis mer

Bryllupsvideo

De seneste dagene har det nemlig blitt spredd en video fra bryllupsfesten, hvor man kan se artisten synge og opptre med en hittil ukjent sang for den ferske ektemannen.

Hvordan videoen har blitt spredd, er det flere som har undret seg over - ikke minst Lopez.

«Dette ble tatt uten samtykke. Punktum. Og den som gjorde det utnyttet vårt private øyeblikk. Jeg vet ikke hvor dere alle får det fra, for vi fikk alle til å signere taushetserklæringer, og ba alle om å ikke dele noe fra bryllupet vårt», skriver hun i en kommentar på Instagram.

NDA (non-disclosure agreement red.anm.), eller taushetserklæringer, er flittig brukt blant annet i Hollywood, for å hindre at noen sprer privat informasjon om kjendiser. Det er en juridisk bindende kontrakt mellom to parter.

«Ble stjålet»

Lopez skriver videre at paret selv vil styre hva som blir delt og ikke, og fortsetter:

«Alt av private ting jeg publiserer finnes på OnTheJLo (artistens nettside red.anm.), og det er for å dele med fansen, noe jeg vil gjøre når jeg er klar for det».

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Dette ble stjålet uten vårt samtykke og solgt for penger. Takk for at dere bryr dere, jeg elsker dere», avslutter hun.

Videoen er filmet av en av bryllupets gjester, men det er ikke kjent hvem, eller hvordan det har blitt lekket til omverdenen. Videoen ble først publisert av TMZ.

LES OGSÅ:- Kommer aldri til å roe meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer