VERN OM DINE FAVORITTER: Britney har et godt tak rundt sin nyinnkjøpte kjærlighet, yorkshire terrieren London. Foto: Stella Pictures
VERN OM DINE FAVORITTER: Britney har et godt tak rundt sin nyinnkjøpte kjærlighet, yorkshire terrieren London. Foto: Stella PicturesVis mer

Raser mot Britneys bikkje

Popstjernens siste "must- have" tilbehør skaper furore!

Hundegalskap?

SEHER.NO: Hollywood har gått av hengslene. I hvert fall når det gjelder dyreverdenen....

Superkjendiser som både Paris Hilton (26) og Britney Spears (26) er lei av lite fungerende forhold til den mannlige garde. Nå har de begge sagt farvel til ubrukelige, mannlige bekjentskaper og erstattet dem med, ja hold deg fast, en liten Yorkshire Terrier!

Selv om Paris kan skilte med lengre fartstid innen hundeholdet, har nå også Britney sluttet seg til sirkelen og skaffet seg en trofast miniatyr-kavaler.

Etter at popprinsessen Britney ble observert i en dyrebutikk i Bel Air med sin livvakt i forrige uke, kom hun bærende ut på den nye mannen i sitt liv, opplyser en kilde til People.com.

Dyrbar kjærlighet

Det var kjærlighet ved første blikk mellom skjønnheten og Britney. Popstjernen skal ifølge en medshopper gladelig ha punget ut omtrent 17.000 norske kroner for herligheten i løpet av kun en halv time.

-  Hun tok opp hunden og ble glad i den med en gang, hun var utrolig snill og hyggelig, medgir butikkkunden til People.

Den nye kjærligheten lyder navnet London, og har allerede blitt en bereist liten sak. Ikke bare har han fått være med sin eier på dansetime, men kan også vise til besøk på en av Hollywoods nattklubber, medgir nettavisen The New Zealand Herald.

Tirrer dyrevernet
Men nå får den nye hundeeieren sterke reaksjoner fra dyrevernsorganisasjonen The Humane Society U.S.

 Organisasjonens talskvinne, Stephanie Shain forteller nyhetsprogrammet "Entertainment Tonight" at popstjernen burde ha brukt lengre tid på å finne en kjæledegge.

-Vi foreslår at folk tar seg god tid når de skal velge et nytt familiemedlem, og være sikre på at de handler av en oppdretter med godt rykte. Miss Spears setter et dårlig eksempel for offentligheten, sier hun ifølge nettstedet Contactmusic.

Hun hevder hunder som selges i dyrebutikker ofte kommer fra valpe- fabrikker som nærmest spyr ut designer-valper for profittens del, uten å ta hensyn til hundenes fysiske og psykiske helse.

LES OGSÅ: Britney forfulgt på do!