KINO-SUKSESS: Filmen om Borat dro inn millioner. Nå raser lokalbefolkningen fra innspillingsplassen mot hovedrolleinnhaver Sacha Baron Cohen. Foto: Stella Pictures
KINO-SUKSESS: Filmen om Borat dro inn millioner. Nå raser lokalbefolkningen fra innspillingsplassen mot hovedrolleinnhaver Sacha Baron Cohen. Foto: Stella PicturesVis mer

Raser mot Borat

Ble framstilt som voldtektsmenn og prostituerte.

SEHER.NO: Filmen om "Borat" gjorde suksess på kino, men blir ifølge Expressen hatet på hjemmebane.

Det er innbyggerne i den lille byen Glad i Romania som nå raser mot Sacha Baron Cohen (36), som de mener har ydmyket dem på det verste.

- Han gjorde humor på vår bekostning, forteller en lokal mann til Daily Mail.

Plutselig kom det et filmteam til den lokale byen, og de tusen innbyggerne trodde at teamet skulle lage en dokumentar, og skal ha blitt glade over de nesten 40 kronene som ble tilbydd.

Byen Glad skulle forestille Borats hjemby i Kazakstan i filmen, men da innbyggerne i den lille byen fikk se resultatet, en humorfilm hvor de ble framstilt som både voldtektsmenn og prostituerte, ble de rasende, skriver Expressen.

- De lurte oss til å gjøre mange rare ting, men de fortalte oss aldri hva det skulle brukes til. De fikk oss til å se ut som usiviliserte villmenn, og samtidig tjente de millioner på det. Han gjorde humor på vår bekostning, forteller Nicolae Tudorache til Daily Mail.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Nytt catwalk-sjokk fra Bruno