OPERERT?: Flere hevder at Kim Kardashian skal ha operert nesa. Selv hevder hun at det bare er sminke. Bilde til venstre er fra 2018 og bilde til høyre er fra 2007. Foto: NTB Scanpix
OPERERT?: Flere hevder at Kim Kardashian skal ha operert nesa. Selv hevder hun at det bare er sminke. Bilde til venstre er fra 2018 og bilde til høyre er fra 2007. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kim Kardashian:

Raser mot beskyldninger om neseoperasjon

- Det er bare sminke.

Opp til flere ganger har den verdenskjente realitystjernen Kim Kardashian (38) blitt beskyldt for å ha jukset med utseende sitt, i form av flere plastiske operasjoner.

Blant annet er nesen, sammen med den velomtalte rumpa, blitt heftig diskutert blant fansen.

Spekulasjonene om en mulig neseoperasjon er blitt et betent tema i sosiale medier de siste dagene, der flere hevder at hun skal ha lagt seg under kniven. Flere refererer blant annet til gamle bilder av 38-åringen, og hevder at nesen hennes ser helt annerledes ut i dag.

Nå har Kim sett seg lei på spekulasjonene, og tordner mot beskyldningene om neseoperasjon.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Bare sminke

Det var under en opptreden av sminkøren Mario Dedivanovic sitt sminkeshow «The Masterclass», tidligere denne måneden, at Kim tok bladet fra munnen om den mye omtalte nesen.

- Jeg har aldri operert nesen min. Alle tror at jeg har gjort det, men jeg har alltid sagt: Vent til dere ser barna mine, så kommer alle til å se at de har samme nese som meg, uttalte hun, ifølge Daily Mail.

Videre forklarte Mario, som for øvrig er en av Kims faste sminkører, at Kims lille klump på nesen, er noe han sminker vekk.

Forstår fansen

Til tross for at Kim nekter for at hun skal ha tatt en neseoperasjon, innrømmer hun imidlertid at hun kan forstå hvorfor fansen lar seg undre.

- Når jeg ser på eldre bilder av meg selv, tenker jeg: Wow, den kulen ser så mye større ut på noen bilder enn på andre, sa hun.

2007: Kim Kardashians nese i 2007. Flere mener at nesen hennes på denne tiden var større enn den er i dag. Foto: NTB Scanpix
2007: Kim Kardashians nese i 2007. Flere mener at nesen hennes på denne tiden var større enn den er i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2014: Kim Kardashians nese i 2014. Allerede på dette tidspunktet verserte rykter om en mulig neseoperasjon. Foto: NTB Scanpix
2014: Kim Kardashians nese i 2014. Allerede på dette tidspunktet verserte rykter om en mulig neseoperasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge en kirurg som nettstedet har vært i kontakt med, er det ingen tydelige bevis for at Kim skal ha lagt seg under kniven for å justere nesen.

- Jeg tror ikke at hun har tatt en neseoperasjon. Nesen hennes var relativt liten, og var fin i formen helt tilbake til 2008, uttalte han.

Rumpeoperasjon

Det er som nevnt ikke første gang Kim har sett seg nødt til å svare på spekulasjoner rundt plastiske operasjoner.

I 2011 viste hun blant annet frem et røntgenbilde av rumpa si som «bevis» på at det er ekte vare.

- Jeg er halvt armensk, og rumpen min stammer fra min fars familie. Jeg er stolt av den, og den er min, jeg er ikke operert. Jeg er veldig fornøyd med meg selv, sa hun til Cosmopolitan i 2011.

Trebarnsmoren deler for øvrig ofte lettkledde bilder i sosiale medier, og i 2014 skapte hun overskrifter verden over da hun prydet forsiden av bladet Paper Magazine - med rumpa bar.

To år senere begynte ryktene nok en gang å svirre, med spekulasjoner om at hun har operert rumpen sin. Den gang var hun også raskt ute med å avvise påstandene.

Kort tid etterpå innrømmet hun imidlertid at hun har tatt injeksjoner, altså innsprøytning av væske, i rumpa. Via sin egen nettside, Kimkardashianwest.com, hevdet hun at injeksjonene har vært behandling for hudsykdommen psoriasis.

- Når utbruddene er ille, får jeg kortison sprøytet inn i rumpa, sa 38-åringen, ifølge Daily Mail.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer Vis mer Vis mer

- Ikke vanlig

Kardashian forklarte at kortison, et medisinsk steroid som ifølge Norsk Helseinformatikk primært brukes til å dempe kroppens immunreaksjoner, gir henne søkk i huden.

- Jeg tror det er årsaken til at ryktene om forstørring i utgangspunktet begynte å svirre, sa realitystjernen.

Overlege ved Rikshospitalets hudavdeling og svenske Akademikliniken, Michael Zangani, var kritisk til Kardashians uttalelser.

- Jeg må le litt av dette. Det er ganske uvanlig å gi kortisonsprøyter for psoriasis, sa Zangani til Dagbladet, og la til:

- Det er imidlertid ikke uvanlig å få mindre søkk i huden etter slike sprøyter. Å få større rumpe, derimot - det er nok ikke akkurat vanlig.

LES OGSÅ: Røper sannheten bak vektnedgangen

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Mistet både mor, far og storebror

Mistet både mor, far og storebror

Hyller farens kontroversielle tro

Hyller farens kontroversielle tro

- Har lært meg til å blokkere det ut

- Har lært meg til å blokkere det ut

Ny flamme to måneder etter bruddet

Ny flamme to måneder etter bruddet

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

- Vår familie går gjennom en vanskelig periode

Får kritikk for barnas kosthold

Får kritikk for barnas kosthold

- Helt forjævlig skremmende

- Helt forjævlig skremmende

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Feriebildene avslørte misse­dronningens bløff

Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Gjør suksess etter utroskapsskandalen

Fikk tilsnakk av bestemor for «Heimebane»-utroskapen

Fikk tilsnakk av bestemor for «Heimebane»-utroskapen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255