Raser mot beskyldninger om barnemishandling

Kardashian-søstrene har havnet i bitter strid med sin egen stemor.

FIRERBANDE: The Kardashians er USAs hotteste reality-familie. Fra venstre: Kourtney, Kim, Khloé og mamma Kris Jenner. Foto: FAME FLYNET
FIRERBANDE: The Kardashians er USAs hotteste reality-familie. Fra venstre: Kourtney, Kim, Khloé og mamma Kris Jenner. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige uke ble det kjent at Kardashians-søstrenes mor Kris Jenner (57) blir beskyldt for å ha slått barna da de var yngre.

Påstandene kommer fra Ellen Pierson Kardashian (64), som var gift med Kim, Khloè, Kourtney og Robs far Robert Kardashian.

Han døde som følge av kreft i 2003, men etterlot seg flere håndskrevne dagbøker med detaljerte beskrivelser av ekskonas oppførsel.

Ifølge nettstedet RadarOnline har gravide Kim Kardashian (32) og lillesøster Khloe Kardashian (28) gått hardt ut mot deres tidligere stemor, og hevder at alt er løgn.

«Ryktene om at mamma skal ha slått meg og truet med å drepe meg - hahahahaha! Latterlig!», tvitret Kim nylig.

Også Khloé brukte den sosiale plattformen Twitter for å få utløp for sin frustrasjon:

«10 år er gått siden pappa gikk bort - og først nå som du er blakk, DA er det plutselig greit å selge FALSKE historier. Håper pengene gir deg mulighet til å kjøpe vann i helvete!».

Men stemor Ellen står på sitt, og hevder at dersom det var penger hun hadde vært ute etter, så hadde hun solgt historiene allerede i 2003.

- Forresten så ser jeg at Kim og Khloé refererer til at det har gått 10 år siden Roberts bortgang. Han døde i september 2003, noe som gjør at det har gått litt over ni år - de vet jo med andre ord ikke en gang når deres egen far døde, sier hun ifølge nettstedet.

Ellen giftet seg med kjendisadvokat Robert Kardashian to måneder før han gikk bort.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer