TRYGLER OM FRED: Natascha Kampusch har hatt en tøff tid etter at hun klarte å flykte fra sin kidnapper for to år siden. Her snakker hun ut om opplevelsene i et tidligere TV-intervju. Foto: ORF
TRYGLER OM FRED: Natascha Kampusch har hatt en tøff tid etter at hun klarte å flykte fra sin kidnapper for to år siden. Her snakker hun ut om opplevelsene i et tidligere TV-intervju. Foto: ORFVis mer

Raser mot baby-rykter

Kidnappingsofferet Natascha Kampusch føler hun blir presset ut av Østerrike.

SEHER.NO: Den østerrikske jenta Natascha Kampusch (20) - som i 2006 klarte å rømme etter å ha vært kidnappet i åtte år - trygler landets medier om fred, etter at de har trykket utdrag fra hemmeligstemplede politidokumenter.

Ifølge VG har avisen Heute trykket påstander om at Nataschas kidnapper Wolfgang Prikopil - som tok sitt eget liv etter at hun rømte - var sadomaschosist, og misbrukte jenta.

Flere medier skal også ha meldt at Natascha ble gravid i løpet av fangenskapet, og at politiet har undersøkt hagen utenfor huset hun var innesperret i for babylik.

Påstandene har fått Natascha til å føle seg forfulgt. Nå vurderer hun å forlate Østerrike for godt.

- Hvis disse artiklene fortsetter, må hun utvandre, sier hennes advokat Gerald Ganzger til avisen Österreich ifølge VG.

Samtidig som detaljene fra politirapportene har blitt avslørt i landets presse, undersøker en kommisjon hele Natascha-saken på nytt etter at det har blitt avslørt flere polititabber rett etter at jenta forsvant i 1998.

Kommisjonens rapport ventes å være ferdig i juni.

LES OGSÅ: Natascha fant kjærlighet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.