Wayne Rooney:

Raser mot avis etter utroskapsrykter

- Dette er ødeleggende for familien min.

RASENDE: Fotballstjernen Wayne Rooney er gift med Coleen Rooney som han deler fire barn med. Nå raser han mot rykter han mener ødelegger familielivet. Her er ekteparet på Wimbledon i 2013. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Fotballstjernen Wayne Rooney er gift med Coleen Rooney som han deler fire barn med. Nå raser han mot rykter han mener ødelegger familielivet. Her er ekteparet på Wimbledon i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Fotballstjernen Wayne Rooney (33) ble i helgen observert - og fotografert - da han gikk inn i en heis sammen med en ukjent brunette etter en natt på byen.

Det var The Sun som først omtalte saken som satte fyr på spekulasjonene rundt om Wayne nok en gang har vært utro mot kona si, Coleen Rooney (33).

Svarte på Twitter

Etter at bildene av D.C United-spilleren og den ukjente kvinnen kom ut, ble kona hans observert uten gifteringen på en handletur. Dette satte fart i spekulasjonene om at Wayne hadde tatt med brunetten til hotellrommet sitt denne natten.

Nå har han selv tatt til Twitter for å svare på The Suns publisering og omtale av bildene, som altså førte med seg nye utroskapsspekulasjoner.

Onsdag denne uken publiserte han nemlig et bilde av et notat hvor han anklager The Sun for å blant annet bruke navnet hans for å selge aviser.

- The Sun solgte denne uken en forside som fikk det til å se ut som at jeg tok med en jente tilbake til laget mitt sitt hotell. De vet at dette ikke er sant, og at det ikke skjedde. De bruker bare mitt og min families navn for å selge aviser, begynner fotballspilleren det seks avsnitt lange notatet.

- Ingenting skjedde mellom meg og noen jente den kvelden i Vancouver. Jeg gikk ikke alene inn i den heisen med jenta som ble avbildet i foajéen, skriver han videre.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Falske anklager

Denne kvelden ble Wayne Rooney også avbildet med en annen jente som hang over skuldrene hans samtidig som hun hvisket han i øret.

- Jenta som ble avbildet på klubben var en av mange som uskyldig spurte om autograf og bilde, forklarer han om den spesifikke hendelsen, og fortsetter:

- Bildene som The Sun publiserte var tatt av en frilansfotograf som fulgte etter meg og lagkameratene mine for å få bilder fra lang avstand, uten at vi visste det og uten vår tillatelse.

Han fortsetter med å fortelle at bildene som ble solgt til avisen var spesielt utplukket og redigert for å skape en sensasjonell og totalt usann historie om Wayne.

- Hele denne historien var falske anklager mot meg. Den er ødeleggende for familien min og ikke noe jeg er forberedt på å takle, avslutter han.

Tidligere i sommer feiret for øvrig Wayne og Coleen elleve års bryllupsdag. Coleen publiserte den gang et bilde av paret på sin Instagram-konto, fulgt av en søt bildetekst.

- 11 år som gift!! Gratulerer med bryllupsdagen @waynerooney. Det har vært en reise ... oppturer og nedturer, høyt og lavt.. men vet du hva? Jeg elsker deg, skrev hun til bildet.

Tidligere utroskapsskandaler

Slik Coleen nok hintet til i dette Instagram-innlegget, har Rooney-paret stått midt i stormen av utroskapsrykter og ekteskapsdrama flere ganger i årenes løp.

I 2010 sto prostituerte Jennifer Thompson (30) fram og hevdet at hun hadde hatt sex med fotballstjernen hele syv ganger på fire måneder. Noen få dager etter at denne nyheten kom, kom Helen Wood (32) med en lignende historie. Den gang var Coleen Rooney gravid med parets første barn.

STOR FAMILIE: Wayne og Coleen har fått fire barn sammen. Her ser de pappa spille. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Wayne og Coleen har fått fire barn sammen. Her ser de pappa spille. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for skandaler og utroskap har Coleen tilgitt Wayne gang etter gang. Paret som nå har vært gift i elleve år har tidligere vært åpne om feilene som er begått.

- Noen har syntes veldig synd på meg, men vær så snill og ikke gjør det. Jeg setter pris på at dere bryr dere, men jeg er en sterk person. Jeg synes ikke synd på meg selv. Noen synes sikkert at jeg er dum fordi jeg fortsatt står i ekteskapet mitt. Jeg er ikke dum. Jeg kjenner meg selv best, og dette er noe jeg vil prøve å jobbe med, har fotballfruen tidligere skrevet i et langt innlegg på Facebook.

- Jeg elsker Wayne, det gjør jeg. Hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg ikke forsøkt å få det til å fungere. Jeg vet jeg kan få det fint alene, med bare meg og barna, men jeg vil ikke leve sånn. Jeg vil prøve å fortsette ekteskapet vårt og leve som en familie, forklarte hun videre.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot rykter: - Direkte farlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer