Jason Derulo og Jena Frumes:

Raser: - Ingen ønsker å være alenemor

Hevder at artisten var utro mot henne.

BITTER STEMNING: Forholdet til Jena Frumes og Jason Derulo skal ha vært alt annet problemfritt. Foto: Skjermdump/Instagram
BITTER STEMNING: Forholdet til Jena Frumes og Jason Derulo skal ha vært alt annet problemfritt. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september i fjor kom nyheten om at popstjernen Jason Derulo (32) og modellkjæresten Jena Frumes (28) hadde valgt å gå hver til sitt etter over ett år som par.

Bruddnyheten kom knapt fire måneder etter at de ble foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Jason King.

Nå kan det riktignok se ut som at bruddet ikke var av den vennlige sorten. Frumes gikk nylig hardt ut mot ekskjæresten og hevdet at han skal ha vært utro mot henne. Det melder blant andre People.

BRUDD: Kjærligheten går ikke alltid som planlagt. Vi har tatt en prat med tidligere «Ex on the beach»-deltaker Monica Gaustad om bruddet. Vis mer

- Behandlet respektløst

Nylig delte 28-åringen et bikinibilde på Instagram som fikk en av følgerne hennes til å sette sinnet i kok. Frumes skrev følgende til bildet:

«Du er vakker, du er verdt det og DU er uerstattelig. Ikke glem det».

Det tok derimot ikke lang tid før en følger bet seg merke i bildeteksten og la igjen en kommentar.

«Verdt det på hvilken måte? Du er ikke gift, noe som betyr at barnet ditt er en jævel og at du spiller rollen som hore. Det er dobbeltmoralsk».

Kommentaren fikk riktignok Frumes til å respondere kjapt, og hun la ikke skjul på at det ikke var bare-bare å være i et forhold med Derulo.

«Jeg ville ikke kalt meg selv for en hore. Den uheldige situasjonen fungerte ikke fordi vi en gang ønsket å være gift, men kanskje det er bedre å være singel enn å være i et forhold og konstant bli respektløst behandlet, oppleve utroskap og bli løyet til. Eller er det bedre å være stille, slik at folk som deg godkjenner det?», svarte hun.

Derulo har hittil ikke uttalt seg om ekskjærestens påstander.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

- Vil aldri godta det

Den 28 år gamle modellen delte senere en lengre melding på Instagram-story, hvor hun skrev at alt hun egentlig ønsket seg med Derulo var en familie å elske og oppleve livet med.

Hun hevder imidlertid at utroskap og manglende respekt kom i veien for dette.

«Kvinner fortjener virkelig ikke å bli behandlet og dømt slik de blir. Ingen ønsker å være alenemor. Det er den største hjertesorgen og fiaskoen for meg å vite at jeg er alene i dette …», skrev hun, og fortsatte:

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

«Hvis en mann vil ha en annen jente hver uke over familien sin, vil jeg aldri godta det … vi vil aldri kunne få det til å fungere. Jeg ble fortalt at jeg burde vende det andre kinnet til. Jeg vil aldri være OK med å dele en kjæreste som jeg elsker av hele mitt hjerte!!!».

LES OGSÅ: Viste ansikt etter innrømmelsen om utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer