«Jon & Kate Plus 8»- Mady Gosselin:

Raser: - Får meg til å klikke

«Jon & Kate Plus 8»-profilen har sett seg lei av de stygge kommentarene.

LEI: Mady Gosselin raser mot kommentarene hun får på TikTok. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB.
LEI: Mady Gosselin raser mot kommentarene hun får på TikTok. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2007 tok eksparet Jon (45) og Kate Gosselin (47) verden med storm da de introduserte sin familie i TLC-serien «Jon & Kate Plus 8». I serien fikk man et ærlig innblikk i livet med tvillinger og sekslinger.

Men å bli TV-stjerne i så ung alder har ikke vært bare bare, skal vi tro Mady Gosselin (22).

Tvillingen er lei av at «alle» tror de vet «alt» om familien fordi de en gang var realitystjerner, skriver CNN.

- Dette er den eneste gangen jeg kommer til å kommentere dette, fordi det får meg til å klikke, åpner Mady videoen hun delte på TikTok med.

SKILLES: Det var duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun ville skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Å viderefortelle historiene om at vi er skadet, har traumer på grunn av barndommen, eller at vi er gale barnestjerner er ekstremt vondt siden jeg og søsknene mine skal ut i denne verden og vil være fungerende medlemmer av samfunnet med karrierer, raser Mady videre i videoen.

Slår tilbake

I serien kunne det til tider bli ganske amper stemning, mye krangling, og mye følelser, spesielt mellom far og mor. Dette har også vært noe av grunnen til at flere har spekulert på om barna egentlig hadde det bra eller ikke.

- Uansett hva slags forestilling du har skapt i hodet ditt om oss, ut fra det du har sett på TV, vil jeg bare si at søsknene mine har det bra! De er alle fantastiske mennesker. De er alle smarte. De er alle snille. De er drevne studenter. De jobber hardt. De er morsomme, fortsetter hun.

GÅTT VIRALT: Bildene av magen til Michella Meier-Morsi vekket stor oppsikt. Vis mer

Ekteskapet mellom Jon og Kate endte i en stygg skilsmisse i 2009, men serien fortsatte under navnet «Kate Plus 8» frem til 2017.

I november uttalte Madys bror Colin (18), som bor sammen med faren, at han ikke har vært i kontakt med moren eller mange av søsknene sine på flere år.

LES OGSÅ: «Har faktisk ikke ord!»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer