OPP I VEKT: Bristol Palin gikk opp i vekt gjennom Dancing With The Stars. Nå slår hun tilbake mot vektmobbingen. Foto: All Over Press
OPP I VEKT: Bristol Palin gikk opp i vekt gjennom Dancing With The Stars. Nå slår hun tilbake mot vektmobbingen. Foto: All Over Press Vis mer

Raser etter vektmobbingen

- Hun ble jo 15 kilo tyngre hver eneste uke.

Publisert
SEHER.NO: Bristol Palin (20) er rasende etter at Kathy Griffin regelrett mobbet henne for vekten sin, under en sending av programmet «Divas Salute The Troops» på fredag.

50 år gamle Griffin sammenlignet Palin med Gabourey Sidibe og sa følgende om den unge «Dancing With The Stars»-deltageren:

- Hun er den eneste deltageren i showets historie til å legge på seg. Kom igjen, hun ble jo 15 kilo tyngre hver eneste uke. Jeg sverger til Gud, det var fantastisk. Hun er som «den hvite Precious».

Men Griffins utbrudd slo ikke særlig godt an i salen. Publikum buet istedenfor å le.

Bristol selv har tidligere snakket ut om at hun var skuffet fordi de andre deltagerne raste ned i vekt. Slik var det ikke for henne.

Det ble hevdet at Sarah Palins datter gikk opp syv kilo gjennom hennes deltagelse i det populære programmet, uten at det noen gang ble bekreftet. Grunnen til vektøkningen skal ha vært de usunne matvanene til politikerdatteren fra Alaska.

Til Fox News langet Palin ut mot Griffin etter hennes vektvitser.

- Publikums reaksjon til denne «komikeren» taler for seg selv, og de gode menneskene jeg kjenner ville nok ha buet mot henne også. Jeg håper folk ikke måtte betale for å høre på hennes negativitet og kritikk, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Ble syv kilo tyngre i «Skal Vi Danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer