BRUKT AV TYSK UNDERTØYSMERKE: Tyske BONPRIX brukte lettkleddbildene for å promotere en ny kolleksjon. Silvstedt har kontaktet advokater i både Tyskland og Storbritannia. Foto: Stella Pictures
BRUKT AV TYSK UNDERTØYSMERKE: Tyske BONPRIX brukte lettkleddbildene for å promotere en ny kolleksjon. Silvstedt har kontaktet advokater i både Tyskland og Storbritannia. Foto: Stella PicturesVis mer

Raser etter stjålne nakenbilder

- Jeg har kontaktet advokater, sier svenske Victoria Silvstedt.

SEOGHØR.NO: På 1990-tallet hadde svenske Victoria Silvstedt (38) ingenting imot å kaste alle klærne foran kamera. Det førte blant annet til at hun i 1997 fikk utmerkelsen «Playmate of the year» av bladet Playboy.

De siste årene har stjernen derimot ikke stilt opp på lignende fotoshoots. Derfor var det mange som sperret øynene opp da angivelige nye lettkleddbilder av Silvstedt dukket opp på nettet forrige uke.

Bildene skal ifølge den svenske avisen Expressen være gamle, men lagt ut på nettet og kalt nye. Det hele får Silvstedt til å rase.

- Jeg har kontaktet advokater både i Tyskland og Storbritannia, sier hun til avisen.

De ekstremt lettkledde bildene skal i tillegg til å være gamle, være stjålne. Bildene ble først lagt ut på en russisk nettside, men ble senere brukt av det tyske undertøysmerket BONPRIX i en ny kampanje.

- Det er bilder som jeg tok for minst ti år siden, under Playboy-tiden. De er stjålne, sier Silvstedt.

LES OGSÅ: - Håper ikke kjæresten din er sjalu, Victoria