SEX-AVSLØRINGER FÅR BOYZONE TIL Å SE RØDT: Boyzone-stjernene Keith Duffy, Ronan Keating, Mike Graham og Shane Lynch er dypt rystet over de nye avsløringene. Foto: Stella Pictures
SEX-AVSLØRINGER FÅR BOYZONE TIL Å SE RØDT: Boyzone-stjernene Keith Duffy, Ronan Keating, Mike Graham og Shane Lynch er dypt rystet over de nye avsløringene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Raser etter sex-rykter om Gately

- Minnekonserten ble ødelagt...

SEHER.NO: Georgi Dochev avslørte nylig at han hadde sex med Stephen Gatelys partner Andy Cowels, mens Boyzone-sangeren lå død i en sofa på rommet ved siden av. Disse avsløringene får de resterende medlemmene av Boyzone til å se rødt!

- Jeg og Andy hadde hatt sex i en time, vi kunne ikke vite at Stephen lå i rommet ved siden av, allerede død, forteller Dochev ifølge The Sun.

Disse avsløringene, som fikk det sørgende bandmedlemmene til å rase, kom dessverre samme dag som det ble avholdt en minnekonsert for Stephen Gately.

- Dette var en dag hvor vi skulle feire Stephens liv. Ikke en dag hvor vi skulle dvele ved hans død.

Guttene er dypt rystet, opplyser en kilde tett på Boyzone til den britiske avisen The Sun.

- Alle synes det er motbydelig at denne mannen prøver å tjene penger på Stephens død, sier bandets manager.

På tross av de intime avsløringene gjennomførte Boyzone minnekonserten i London søndag kveld. En rekke av Englands ypperste berømtheter møtte opp for å vise sin sympati.

Stephen Gately ble funnet død i en sofa i sin ferieleilighet på Mallorca 10 oktober i år.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri kunne tilgi meg selv