FAMILIE: Peter André skal lenge ha utsatt skilsmissebegjæringen på grunn av de to barna og stesønnen Harvey (midten) som han har hatt sammen med Jordan. Men til slutt ble problemene for store, ifølge The Sun. Foto: Stella
FAMILIE: Peter André skal lenge ha utsatt skilsmissebegjæringen på grunn av de to barna og stesønnen Harvey (midten) som han har hatt sammen med Jordan. Men til slutt ble problemene for store, ifølge The Sun. Foto: StellaVis mer

Raser etter sex-nekt og mobbing

- Det var bare et spørsmål om når vi vi skulle skilles, sier Jordans ektemann.

SEHER.NO: Stemningen er mildt sagt kjølig mellom den tidligere side 3-piken Katie Price (30) - også kjent som Jordan - og ektemannen Peter André (36) etter at han tidligere denne uken bestemte seg for å be om skilsmisse.

Nå fyrer Peter André løs mot kona via britiske aviser, og beskylder henne blant annet for å ha innført sex-forbud og systematisk mobbing gjennom flere år.

- Det var bare et spørsmål om når vi skulle skilles, sier Peter André til The Sun.

Paret har to barn sammen. I tillegg har Katie Price sønnen Harvey fra et tidligere forhold.

Ifølge avisen skal Jordan ha nektet ektemannen sex de siste to årene, og gjort sitt ytterste for å styre livet hans.

- Katie var aldri interessert i hva han gjorde og ba han holde kjeft hele tiden. Hun var så frekk hele tiden. Hvis han spurte "ser jeg bra ut?", sa hun "nei!. Hun klarer ikke gi komplimenter, sier en venn av Peter André til avisa.

Jordan skal ifølge vennen også ha gjort ektemannen sjalu ved å følge tett med på hva eks-kjærestene - popstjernen Dane Bowers og den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke -  holdt på med.

Når hun ikke var hjemme skal hun ha sørget for hennes mor Amy - og ikke ektemannen - tok kontroll over barna og hjemmet.

- Han spurte henne stadig om hvordan hun kunne gjøre noe sånt mot ham, men hun klarer ikke å være annerledes, sier kilden til The Sun.

Jordan har imidlertid slått tilbake mot kritikken ved å hevde at det ikke var hun som ville bryte ekteskapet.

- Dette er et mareritt for meg. Jeg har aldri forestilt meg et liv uten Pete, men nå må jeg gjøre det, for jeg ser ikke hvordan vi kan finne sammen igjen. Det var meg som snudde alt for ham. Jeg ga ham tilbake showbiz-livet han ønsket og han har tjent mye penger på grunn av meg.

Argumentene preller imidlertid av på eks-mannen.

- Alt Kate gjør er for penger. Det er sjokkerende å se hvor egoistisk hun er," sier Peter Andrés venn til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.


LES OGSÅ: Forholdet tok slutt