Raser etter Schumacher-kommentar

Formel 1-kjører Lewis Hamilton får tyn for uheldig utsagn om kollegaen.

I KOMA: På tampen av fjoråret kom sjokkmeldingen om at Formel 1-legenden Michael Schumacher (45) var blitt kritisk skadet etter en skiulykke i de franske alpene. Foto: Stella Pictures
I KOMA: På tampen av fjoråret kom sjokkmeldingen om at Formel 1-legenden Michael Schumacher (45) var blitt kritisk skadet etter en skiulykke i de franske alpene. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Formel 1-kjører Michael Schumacher (45) havnet på sykehuset etter en skiulykke i Frankrike 29. desember, og ligger stadig i koma etter skadene han pådro seg.

Støttemeldingene har strømmet på til 45-åringen og hans familie den siste tiden.

Men Schumachers Formel 1-kollega Lewis Hamilton (29) får nå tyn for et utsagn han kom med under en intervjusituasjon i forbindelse med Melbourne Grand Prix, skriver DailyMail.

Ifølge nettstedet presterte Hamilton, som er kjæreste med den amerikanske popstjernen Nicole Scherzinger (35), å si at «alt skjer for en grunn».

Dette får nå flere til å rase via Twitter:

 

Den tyske Formel 1-kjøreren har barna Mick (14) og Gina (16) med kona Corinna (45).

LES OGSÅ: - Han kommer til å fri til henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer