REAGERER: Kaya Jones raser mot Nicole Scherzingers uttalelser på VH1, og stempler Scherzinger som en diva. Foto: FameFlynet
REAGERER: Kaya Jones raser mot Nicole Scherzingers uttalelser på VH1, og stempler Scherzinger som en diva. Foto: FameFlynetVis mer

Raser etter Scherzingers påstander

- Hun er en stor diva, sier Pussycat Dolls-artisten Kaya Jones om Nicole Scherzinger.

SEOGHØR.NO: Den tidligere Pussycat Dolls-stjernen Kaya Jones (28) er ikke spesielt imponert over uttalelsene til Nicole Scherzinger (34).

Scherzinger fortalte nylig i et portrett for VH1 at hun sang 95 prosent av alt på jentegruppas debutalbum «PCD».

- Jeg elsker de jentene, de er som søstre for meg. Men folk vet ikke hele historien. Grunnen til at jeg var midtpunktet var fordi det var jeg som sang. Jeg sang vel 95 prosent av alt på egenhånd. Jeg håper jeg ikke havner i trøbbel for at jeg sier dette. Men jeg kommer aldri til å glemme da jeg fullførte det første albumet, og vi tok de andre jentene inn i studio og spilte albumet for dem. Det var første gangen de hørte musikken, sa Scherzinger til TV-kanalen.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Nå slår Jones tilbake. Men selv om hun ikke direkte nekter for at Scherzingers påstander er sanne, mener hun det var sammensatte grunner til at Scherzinger var midtpunktet.

- Det var mye som gikk for seg bak scenen. Nicole var alltid en person som ønsket å være i rampelyset, og ville gjøre hva som helst for å være stjernen, sier Jones til TMZ, og stempler Scherzinger som en stor diva.


Hun reagerer på at Scherzinger fikk det til å virke som om de andre Pussycat Dolls-jentene ikke gjorde noen ting.

- Å kalle oss andre for utstillingsdukker er ganske langt over streken. Alle i gruppa var talentfulle, sier Jones.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sang 95 prosent av alt i Pussycat Dolls