Britney Spears og Kevin Federline:

Raser etter pengebråk med eksen

Striden mellom Britney Spears og Kevin Federline når nye høyder.

BITTERT: Britney Spears er ikke fornøyd med utfallet av den store pengekrangelen hun og eksen Kevin Federline nå har tatt rettens vei. Kilder hevder at hun egentlig bare ga opp, for å få livet tilbake som normalt. Foto: NTB scanpix
BITTERT: Britney Spears er ikke fornøyd med utfallet av den store pengekrangelen hun og eksen Kevin Federline nå har tatt rettens vei. Kilder hevder at hun egentlig bare ga opp, for å få livet tilbake som normalt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Britney Spears (36) har lenge vært involvert i en offentlig konflikt med sin ekskjæreste, danseren Kevin Federline (40). Sammen utgjorde de et av verdens mest omtalte par på midten av 2000-tallet, og et stygt brudd og massive etterdønninger har ikke fått folk til å miste interessen for dem.

«Toxic»-sangeren har barna Sean Preston (13) og Jayden James (12) med eksmannen, som hun var gift med fra 2004 til 2007. Selv om forholdet er over, virker det ikke som om Federline har gitt helt slipp på eksen.

De siste årene har han nemlig forsøkt å presse henne for penger, blant annet fordi han mener hun betaler for lite i barnebidrag.

De to skal derimot ha kommet til en enighet nå, om informasjon som The Blast har hentet inn stemmer. Britney selv er langt fra fornøyd med avtalen.

- Veldig misfornøyd

Den nye utviklingen i saken kommer etter en langvarig konflikt mellom de to stjernene. I jakt på mer barnebidrag tok Kevin tidligere i år sin ekskone til retten. Han ønsket også at hun skal dekke advokatkostnadene hans.

Han får allerede hele 20 000 dollar av eksen i måneden, som tilsvarer nærmere 161 000 kroner, men ønsker seg likevel mer. Det begrunner DJ-en og danseren med at han tjener mindre om dagen enn det han gjorde før, og at Britney samtidig tjener mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer