Britney Spears og Kevin Federline:

Raser etter pengebråk med eksen

Striden mellom Britney Spears og Kevin Federline når nye høyder.

BITTERT: Britney Spears er ikke fornøyd med utfallet av den store pengekrangelen hun og eksen Kevin Federline nå har tatt rettens vei. Kilder hevder at hun egentlig bare ga opp, for å få livet tilbake som normalt. Foto: NTB scanpix
BITTERT: Britney Spears er ikke fornøyd med utfallet av den store pengekrangelen hun og eksen Kevin Federline nå har tatt rettens vei. Kilder hevder at hun egentlig bare ga opp, for å få livet tilbake som normalt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Britney Spears (36) har lenge vært involvert i en offentlig konflikt med sin ekskjæreste, danseren Kevin Federline (40). Sammen utgjorde de et av verdens mest omtalte par på midten av 2000-tallet, og et stygt brudd og massive etterdønninger har ikke fått folk til å miste interessen for dem.

«Toxic»-sangeren har barna Sean Preston (13) og Jayden James (12) med eksmannen, som hun var gift med fra 2004 til 2007. Selv om forholdet er over, virker det ikke som om Federline har gitt helt slipp på eksen.

De siste årene har han nemlig forsøkt å presse henne for penger, blant annet fordi han mener hun betaler for lite i barnebidrag.

De to skal derimot ha kommet til en enighet nå, om informasjon som The Blast har hentet inn stemmer. Britney selv er langt fra fornøyd med avtalen.

- Veldig misfornøyd

Den nye utviklingen i saken kommer etter en langvarig konflikt mellom de to stjernene. I jakt på mer barnebidrag tok Kevin tidligere i år sin ekskone til retten. Han ønsket også at hun skal dekke advokatkostnadene hans.

Han får allerede hele 20 000 dollar av eksen i måneden, som tilsvarer nærmere 161 000 kroner, men ønsker seg likevel mer. Det begrunner DJ-en og danseren med at han tjener mindre om dagen enn det han gjorde før, og at Britney samtidig tjener mer.

BLITT STORE: De to sønnene til Britney og Kevin har blitt 13 og 12 år respektivt. Her er de fotografert sammen i Berlin i sommer, på tur i Lustgarten. Foto: Splash News / NTB scanpix
BLITT STORE: De to sønnene til Britney og Kevin har blitt 13 og 12 år respektivt. Her er de fotografert sammen i Berlin i sommer, på tur i Lustgarten. Foto: Splash News / NTB scanpix Vis mer

Britney har gjentatte ganger stilt seg motstridende til dette, men måtte se seg slått etter flere runder i retten. Tidligere i høst ble det klart at hun måtte punge ut med et millionbeløp for å dekke eksmannens advokatkostnader, og nå må hun også øke det månedlige bidraget til Kevin.

The Blast skriver at avtalen er konfidensiell, men at de sitter på informasjon som tyder på at hun må punge ut flere tusen dollar mer i måneden - I tillegg til de 20 000 kronene hun allerede betaler.

Overfor E! hevder kilder med tilknytning til situasjonen at Britney og apparatet rundt henne ikke er spesielt fornøyde med avtalen.

- De er ikke glade for dette, og synes avtalen er helt tullerusk. Hun er lei av å kjempe denne kampen, og er klar for å legge dette bak seg, sier en kilde om Britney og hennes team sin reaksjon.

Kilden legger til at Spears er «veldig misfornøyd», men at hun har sett seg lei hele konflikten og derfor er tilbøyelig for å gi eksmannen det han vil ha.

BOR HOS FAREN: Sean og Jayden bor for det meste hos sin far, da mor er fullt opptatt med å turnere verden. Her er de på premiere sammen med sin mor i 2013. Foto: AP, NTB scanpix
BOR HOS FAREN: Sean og Jayden bor for det meste hos sin far, da mor er fullt opptatt med å turnere verden. Her er de på premiere sammen med sin mor i 2013. Foto: AP, NTB scanpix Vis mer

Milliardinntekt

Federline jubler på sin side over utfallet. Gjennom sin advokat kom han med følgende utsagn til E! etter at de gode nyhetene ble kjent.

- Jeg er glad for at de snudde i denne saken. Jeg er sikker på at de bestemte seg for at det var bedre å bruke penger på mer barnebidrag enn på å betale advokatkostnader - som til syvende og sist hadde sørget for samme resultat for Kevin, bare at det hadde kostet hundre tusenvis av dollar, heter det i uttalelsen.

Ifølge Forbes tjente Britney hele 34 millioner dollar i fjor, eller 275 millioner kroner, så det å betale bør ikke være et stort problem. Årlig tjener hun angivelig rundt 270 millioner kroner på musikken og showene sine, og barnefaren ønsker derfor å få en større bit av kaken.

Ifølge Billboard har også billettinntektene fra Britneys Las Vegas-show vært på svimlende 137 695 392 dollar - eller i overkant av én milliard kroner.

Bor med seks barn

For tiden bor Federline i et hus på 185 kvadratmeter sammen med sin nåværende kone og hele seks barn. Han har to barn med sin nåværende kone, to med Spears og to fra et tidligere forhold, og alle bor med faren sin.

Et annet argument han har for å få mer i barnebidrag er at barna ikke får samme livsstil med ham som de får med moren sin.

«I mitt hus må Sean og Jayden dele rom. Det er ikke rom for at de kan invitere venner eller ha overnattinger», heter det i dokumentene Federline har sendt til retten.

At han ikke får reist på ferie med barna er også blitt brukt som argument. At Spears har satt seg på bakbeina gjorde ikke situasjonen noe enklere for seksbarnsfaren. Det ble hevdet at hun har nektet å oppgi sin finansielle informasjon, noe som gjorde den innledende rettsprosessen vanskelig.

Introduserte typen på Instagram

Sett bort fra krangelen med eksen, har Britney det bra om dagen. Hun er nemlig forelsket i den unge danseren Sam Asghari (24).

De to møttes under en musikkvideoinnspilling høsten 2016, men det skulle ta noen måneder før de to ble et par. Han er fitness-instruktør og modell, men har en drøm om å bli skuespiller.

I fjor sommer bekreftet Britney forholdet til Sam på Instagram, via en kort videosnutt av seg selv og kjæresten med følgende tekst:

«Meg og kjæresten min Sam Asghari.»

Når kjæresten din også er din personlige trener, går det ekstra hett for seg under treningsøktene. Det kan Britney skrive under på.

Popstjernen legger til stadighet ut videoer på Instagram som viser at kjæresten inspirerer henne til å være i knallform. 36-åringens akrobatiske øvelser tyder på en imponerende styrke fra popstjernen, spesielt om man ser på en av videoene.

Innimellom situps, håndstående og pushups oppå hverandre, fikk det nyforelskede paret nemlig også inn noen hete kyss.

LES OGSÅ: Britneys ekskjærester har funnet tonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer