Lisa Rinna:

Raser etter nytt bilde

- Veldig trist i din alder.

I HARDT VÆR: Lisa Rinnas siste Instagram-bilde har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Earl Gibson III / Shutterstock / NTB
I HARDT VÆR: Lisa Rinnas siste Instagram-bilde har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Earl Gibson III / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (59), som nå kanskje er mest kjent for å være en av fruene i «Real Housewives of Beverly Hills», er mildt sagt glad i å sjokkere.

59-åringen har ved flere anledninger kastet klærne, og er ikke redd for å by på litt ekstra hud. For to år siden poserte hun kliss naken i en kampanje for solbrillene Le Specs, noe som vekket internasjonal oppsikt.

Naturlig nok fikk hun enormt med reaksjoner, men på denne tiden var folk begeistret for realitystjernens ville påfunn. Nå lyder riktignok pipa en helt annen lyd.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Hun er så desperat

Til sine 3,4 millioner følgere på Instagram poserte Rinna nylig i en sort, liten bikini. Hun var tilsynelatende svært stolt av å vise frem kroppen, og hadde trolig ikke sett for seg de negative tilbakemeldingene.

Følgerne ser nemlig ut til å ha blitt lei av hennes utallige forsøk på å få oppmerksomhet.

I kommentarfeltet til 59-åringen har flere allerede uttrykket meningen sin, og samtlige holder ikke tilbake på kritikken.

«Du er en vakker eldre kvinne, men jeg føler at du enten trenger oppmerksomhet eller så prøver du å lage oppstyr, eller kanskje begge deler. Veldig trist i din alder», kommenterer en følger.

«Du SULTER etter oppmerksomhet!!!! Harry (ektemannen, journ.anm.) tåler henne ikke engang», skriver en annen.

«Jeg ville elsket det mer hvis du eksponerte ditt virkelige liv i stedet for bare kroppen din», følger en tredje opp.

REFSES: Donna D'Erricos lettkledde video ble ikke godt tatt imot. Foto: Instagram Vis mer

- Du er giftig

Det er imidlertid ikke bare bikinibildet til Rinna som får folk til å reagere, men også de seneste episodene av sesong toov av «Real Housewives».

59-åringen har ifølge flere vist en svært dårlig side av seg selv under sesongen, og noen mener hun burde få sparken.

«Vi er ikke sinte. Vi kjeder oss. Vennligst slutt, så trenger vi ikke å spole frem i hver scene du er med i», mener en, mens en annen følger opp:

«Har ikke følt «viben» din i det siste!! Det er som om du alltid stiller opp for fruene som har gjort feil!! Du sier alltid at det handler om å 'eie det', men du er en del av problemet og trenger å innrømme at du ofte kan være giftig».

LES OGSÅ: Ugjenkjennelig etter suksessen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer