Lisa Rinna:

Raser etter nytt bilde

- Veldig trist i din alder.

I HARDT VÆR: Lisa Rinnas siste Instagram-bilde har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Earl Gibson III / Shutterstock / NTB
I HARDT VÆR: Lisa Rinnas siste Instagram-bilde har ikke falt i god jord hos fansen. Foto: Earl Gibson III / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere såpestjerne Lisa Rinna (59), som nå kanskje er mest kjent for å være en av fruene i «Real Housewives of Beverly Hills», er mildt sagt glad i å sjokkere.

59-åringen har ved flere anledninger kastet klærne, og er ikke redd for å by på litt ekstra hud. For to år siden poserte hun kliss naken i en kampanje for solbrillene Le Specs, noe som vekket internasjonal oppsikt.

Naturlig nok fikk hun enormt med reaksjoner, men på denne tiden var folk begeistret for realitystjernens ville påfunn. Nå lyder riktignok pipa en helt annen lyd.

- Hun er så desperat

Til sine 3,4 millioner følgere på Instagram poserte Rinna nylig i en sort, liten bikini. Hun var tilsynelatende svært stolt av å vise frem kroppen, og hadde trolig ikke sett for seg de negative tilbakemeldingene.

Følgerne ser nemlig ut til å ha blitt lei av hennes utallige forsøk på å få oppmerksomhet.

I kommentarfeltet til 59-åringen har flere allerede uttrykket meningen sin, og samtlige holder ikke tilbake på kritikken.

«Du er en vakker eldre kvinne, men jeg føler at du enten trenger oppmerksomhet eller så prøver du å lage oppstyr, eller kanskje begge deler. Veldig trist i din alder», kommenterer en følger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.