Raser etter mongo-uttalelser

- Det er han som har et problem, ikke meg, sier Susan Boyle.

SLÅR TILBAKE: Susan Boyle slår tilbake mot Gervais og sier at det er han som har et problem. Foto: Stella Pictures
SLÅR TILBAKE: Susan Boyle slår tilbake mot Gervais og sier at det er han som har et problem. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Britain's Got Talent»-stjernen Susan Boyle (50) ble hetset da den norgesaktuelle komikeren Ricky Gervais (50) kalte henne for «mongo» da han stod på scenen under hans «Science»-show i oktober.

«Hun ville ikke være der hun er i dag om hun ikke så ut som en jævla mongo», skal Gervais ha sagt til publikum.

Uttalelsene skal ifølge britiske Daily Mail ha fått hundrevis av mennesker til å sende inn klage.

Nå slår også Boyle selv tilbake.

- Jeg kan takle det uansett hva Ricky sier, fordi det er han som har et problem, ikke meg. Han er en talentfull mann, men han har ødelagt seg selv med de kommentarene. Jeg tror at folk som likte ham før ikke gjør det så mye nå lenger, sier Boyle til The Sun.

TV-kanalen Channel 4 fikk en straff for å ha brutt reglene på støtende ordbruk, men Gervais forsøkte å forsvare sine uttalelser.

- Jeg har brukt ordet «mongo», men jeg mente aldri Down Syndrom, og det ville jeg heller aldri gjort, sa han ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg er mye alene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer