Gunilla Persson:

Raser etter manipuleringsanklager

Ble beskyld for å redigere datterens midje smalere.

UT MOT ANKLAGER: Gunilla Persson skriver at hun er opprørt over anklagene. Foto: NTB Scanpix
UT MOT ANKLAGER: Gunilla Persson skriver at hun er opprørt over anklagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bilder av den svenske Hollywood-fruen sammen med familie og venner under Thanksgiving fikk flere til å spekulere i kommentarfeltet. Gunilla Persson (60) står ved siden av sin 17 år gamle datter Erika på bildet, og flere har bitt seg merke i den smale midjen hennes.

En rekke av dem som kommenterer mener at midjen ikke er naturlig smal, og at kroppsfasongen hennes skyldes et bilderedigeringsverktøy. Andre uttrykker bekymring over helsa til 17-åringen.

Avviser manipulasjon

Dagen etter har Persson lagt ut en video av datterens mageparti, for å bevise at den ikke redigert.

- Jeg vil uttrykke min opprørthet over den jævla responsen jeg fikk på Erika da vi postet bilder fra Thanksgiving, hvor jeg ble anklaget for å ha photoshoppet Erikas midje, åpner hun innlegget.

Hun mener at bildene kunne være misvisende fordi datteren står på en spesiell måte, men avviser at hun har tatt i bruk et redigeringsverktøy.

- Erika har en formfull kropp med en veldig smal midje slik jeg også hadde. Det er et genetisk fenomen. Erika har virkelig ikke en spiseforstyrrelse, hun spiser som en hest, skriver Persson videre.

Datteren ut mot kritikere

17-åringen selv har ikke kommentert saken. Hun har imidlertid tidligere gått hardt ut mot folk som har kritisert hennes lettkledde Instagram-innlegg.

- Jeg håper de voksne damene i kommentarfeltet mitt som kaller meg en hore blir krenket av dette. P.S slutt å seksualisere tenåringsjenter i bikini. Vi legger det ikke ut for oppmerksomhet fra menn eller for noen annen grunn enn at vi føler for det, skriver hun under bilder av seg selv som poserer i bikini.

Gunilla Persson har gjort seg bemerket både gjennom tolv sesonger av «Svenske Hollywood-fruer», samt for sine skandaler utenfor skjermen. I fjor var hun en av deltakerne under «Farmen kjendis».

Den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson skal på Tinder-date, men så stikker morens hjelpepleier av. Det får Gunilla til å tenne på alle pluggene. Vis mer

Nært forhold

Hun har tidligere uttalt at hun har et tett forhold til datteren, som hun har oppdratt alene siden hun ble gravid som 43-åring. I fjor sa hun at hun ikke savnet en farsfigur for Erika.

- Jeg har aldri savnet det for henne. Jeg har ikke kjent behovet for en mann. Jeg vet ikke, det er noe som Erika selv må uttale seg om en dag. Kanskje ikke når hun er i den følsomme alderen hun er i nå. Hun virker tilfreds med livet, og har mange venner. Hun stoler på meg.

Persson fortalte også at det for henne var perfekt å bli gravid som 43-åring.

- For meg var det et ypperlig tidspunkt, for på det tidspunktet savnet jeg ingenting. Jeg hadde gjort alt jeg ville, kjente jeg. Kanskje ikke i karrieren, men jeg hadde vært over alt i verden og vært gjennom flere forhold. Kanskje ikke mange forhold, men flere langvarige forhold. Jeg hadde alltid vært sammen med en mann, sa hun.

60-åringen har aldri fortalt hvem som er faren til Erika.

LES OGSÅ: Raser etter pengebråk med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer