Kim Kardashian:

Raser etter kritikk mot lillesøster Khloé

Realitystjernen så rødt etter et Twitter-innlegg.

GIKK HARDT UT PÅ TWITTER: Kim Kardashian West så seg nødt til og forsvare lillesøsteren, Khloé Kardashian, etter at en fan rettet kritikk mot henne. Foto: NTB scanpix
GIKK HARDT UT PÅ TWITTER: Kim Kardashian West så seg nødt til og forsvare lillesøsteren, Khloé Kardashian, etter at en fan rettet kritikk mot henne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I disse dager stormer det rundt forholdet til realitystjernen Khloé Kardashian (34) og Tristan Thompson (27), etter at basketballstjernen skal ha vært utro nok en gang.

Det var natt til onsdag at nyheten om et brudd mellom duoen kom.

Og det er ingen hvem som helst Tristan skal ha hatt en affære med. Denne gangen hevdes det nemlig at han har vært utro med Jordyn Woods (21), som er bestevenninne med Khloés lillesøster, Kylie Jenner.

Jentene har kjent hverandre i mange år, og Jordyn har den siste tiden bodd hjemme hos Kylie, men etter ryktene om at Woods og Thompson var intime på en fest i Los Angeles kan det nå virke som at vennskapet er avbrutt for godt.

Torsdag åpnet Woods seg for første gang om den påståtte utroskapen.

- Jeg vil bare takke alle som er her og for at dere har støttet meg gjennom alt som har skjedd, sa hun på et event hvor hun lanserte falske øyevipper, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

DUKKET OPP: Torsdag dukket Khloé opp på et arrangement, og det fikk hun krass kritikk for. Foto: NTB scanpix
DUKKET OPP: Torsdag dukket Khloé opp på et arrangement, og det fikk hun krass kritikk for. Foto: NTB scanpix Vis mer
BESTEVENNER: Med på arrangementet var også bestevenninnen Malika Haqq. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: Med på arrangementet var også bestevenninnen Malika Haqq. Foto: NTB scanpix Vis mer

Forsvarte søsteren

Onsdag dukket forøvrig Khloé opp på et offentlig arrangement for første gang siden utroskaps-ryktene begynte å svirre. Da deltok hun på Pretty Little Thing-åpningen i Los Angeles sammen med en rekke andre kjente fjes.

Tilstedeværelsen hennes fikk stor oppmerksomhet, og mange var overrasket over å se realitystjernen der. Det uttrykte flere via sosiale medier.

Saken fortsetter nedenfor.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

Det var spesielt en Twitter-post som skilte seg ut:

«Hvis noen er utro mot deg i offentligheten. Går du da ut på byen neste dag?» skrev en bruker.

Dette innlegget fikk Khloés storesøster, Kim Kardashian (38), til å vippe av pinnen. Og hun så seg nødt til å forsvare søsteren sin.

- Ville du foretrukket at hun mister pengene sine også? En enslig mor må også jobbe, påpekte hun og la til:

- Dette var en profesjonell forpliktelse som var planlagt i forveien, og du burde vite bedre enn at hun venter på noen andre til å betale regningene sine og forsørge datteren.

Eonline skriver at Khloé i etterkant har vist at hun satte pris på søsterens støtte ved å like innlegget.

Saken fortsetter nedenfor.

Mistet alt

Jordyn skal være fra seg og føle at hun befinner seg i sitt livs verste mareritt, etter at nyheten om den angivelige utroskapen nådde amerikanske medier.

- Hun er helt forvirret, og vet at hun har mistet alt. Livet hennes vil aldri bli det samme igjen, forteller en kilde til nettstedet.

21-åringen har vært Kylie Jenners bestevenninne siden tenårene, og en nær venn av Kardashian-familien i lang tid, men det kan se ut til at det kommer til å endre seg.

Ifølge en rekke amerikanske medier, deriblant TMZ, skal Jordyn nå flytte ut fra bestevenninnens hus, der hun har bodd i en lengre periode. Hun skal etter sigende flytte inn hos moren sin, og skal ha tatt avgjørelsen selv, ifølge nettstedets kilder.

View this post on Instagram

MY GIRLS💚🍀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Sluttet å følge dem

Khloé skal være ødelagt etter bruddet, men hun skal angivelig prøve sitt ytterste for å være tapper overfor datteren True (10 mnd.) og resten av familien, skrev nettstedet videre.

Som tidligere nevnt har verken Jordyn eller Tristan kommentert ryktene som har spredt seg som ild i tørt gress de siste dagene, og det ser foreløpig ikke ut til at de to har blitt fryst ut av den berømte familien. Khloé følger nemlig fremdeles både Tristan og Jordyn i sosiale medier. Det gjør også Kylie.

Kylie har heller ikke slettet noen av bildene hun har lagt ut av eller sammen med bestevenninnen Jordyn.

View this post on Instagram

to 2019 please ...

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Men en en som imidlertid kaster vann på ryktemølla, er storesøster Kim Kardashian. Hun sluttet å følge begge de involverte partene på Instagram onsdag. Det samme gjorde hun da Tristan ble anklaget for utroskap den første gangen, ifølge Cosmopolitan.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Støtter Khloe

Det er flere av kjendisene som har fått med seg den store snakkisen om den angivelige utroskapen i forholdet til Khloé og Tristan.

En som har valgt å uttale seg om saken er rapperstjernen Cardi B (26), det gjorde hun «live» på Instagram. Ifølge Eonline fortalte Cardi B under livesendingen at det virker som at andre feirer hva som har skjedd med Khloé , og at hun ikke forstår hvorfor.

Rapperstjernen har selv opplevd utroskap i sitt forhold med rapper Offset (27), og vet hvordan det føles og ha alles øyne rettet mot seg.

- Uansett hva slags karma dere føler at de fortjener, tror jeg at de allerede har det, så hvorfor ønsker dere at noe slikt skal skje med en kvinne? Spesielt med en kvinne som har en datter?, var noe av det Cardi B tok opp under livesendingen på Instagram.

ALLE HJERTERS DAG: Den berømte Kardashian-familien sparte ikke på noe under årets Valentines-feiring. Vis mer

Brøt tausheten

Torsdag tok imidlertid Khloé til Instagram-stories, der hun på kryptisk vis brøt tausheten om stormen hun står i om dagen, meldte TMZ.

«Den verste smerten er å bli såret av en person du har forklart smerten din til», lyder et av innleggene, noe nettstedet tolket som en melding til Tristan.

BRYTER TAUSHETEN: Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump, Instagram
BRYTER TAUSHETEN: Khloé la torsdag ut disse tre tekstene på Instagram-stories. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Realitystjernen hadde også lagt ved to andre tekster, samt en tegning av en gråtende kvinne.

LES OGSÅ: - Flytter ut fra Kylie etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer