Ashley Benson og Cara Delevingne:

Raser etter hetsen

- Skaff dere en hobby.

<strong>SLO TILBAKE:</strong> Nylig opplevde Ashley Benson å få upassende kommentarer om sin egen legning i kommentarfeltet på Instagram. Da sa både hun og Cara Delevingne tydelig fra. Foto: NTB Scanpix
SLO TILBAKE: Nylig opplevde Ashley Benson å få upassende kommentarer om sin egen legning i kommentarfeltet på Instagram. Da sa både hun og Cara Delevingne tydelig fra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har romanseryktene svirret mellom supermodell Cara Delevingne (26) og skuespiller Ashley Benson (29), og til tross for at ingen av de to stjernene har bekreftet forholdet offentlig - er det mye som tyder på at de er et par.

Blant annet er de blitt observert sammen ved flere anledninger, og i august i fjor ble de avbildet kyssende på flyplassen i London.

Til tross for at duoen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder forholdet sitt, er det liten tvil om at de har følelser for hverandre - noe som kom tydelig frem da de begge nylig slo tilbake mot upassende og negative kommentarer under et av Ashleys innlegg på Instagram.

FESTPRINSESSER: Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video: Splash News Vis mer Vis mer

- Du trenger en mann

Ifølge UsWeekly ble det nemlig kommentert under et av «Pretty Little Liars»-skuespillerens bilder at Cara Delevingne er «respektløs», og at 29-åringen «fortjener bedre».

Se dette innlegget på Instagram

Roxie + Cassie ⚡️♥️

Et innlegg delt av Ashley Benson (@ashleybenson)

En annen Instagram-bruker skal ha skrevet at Ashley «bør holde seg unna den djevelen», fordi «hun ikke er lesbisk» - og lagt til at «du elsker menn, og du trenger en».

«Pass dine egne saker. Slutt å finne på ting», svarte Ashley.

<strong>DATER:</strong> Cara og Ashley skal ha datet hverandre siden mai i fjor. Her avbildet sammen på vei til en restaurant i West Hollywood i februar i år. Foto: NTB Scanpix
DATER: Cara og Ashley skal ha datet hverandre siden mai i fjor. Her avbildet sammen på vei til en restaurant i West Hollywood i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjærlighetserklæring

Også Cara fikk med seg det som foregikk i skuespillerens kommentarfelt, og svarte begge de ovennevnte brukerne med følgende kommentar, som på sett og vis er en kjærlighetserklæring til Ashley:

«Du er motbydelig. Hvis du har et problem med ekte kjærlighet så kom og si det til ansiktet mitt fremfor å hate på Instagram. Jeg synes genuint synd på dere begge, dere er åpenbart ikke lykkelige med livene deres - og har altfor mye tid til overs. Skaff dere en hobby som ikke involverer å være homofober og å hate de som er lykkelige».

<strong>SATTE FART PÅ ROMANSERYKTENE:</strong> I september var Ashley med Cara på moteuken i Paris. Foto: NTB Scanpix
SATTE FART PÅ ROMANSERYKTENE: I september var Ashley med Cara på moteuken i Paris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Møtte familie og venner

Ifølge Cosmopolitan ble duoen for første gang observert sammen i mai i fjor, hånd i hånd. En knapp uke senere ble de igjen sett sammen, og denne gangen skal Cara ha kysset skuespilleren kjærlig på nakken.

I midten av august skal Cara ha introdusert sin nye flamme til både familie og venner under 26-årsfeiringen sin, der blant andre Caras to storesøstre, Poppy (32) og Chloe (33), var til stede.

Ifølge E! Online var gjestelisten full av kjente navn, som Margot Robbie (28), Zoe Kravitz (29), Sienna Miller (36) og Kate Beckinsale (45).

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️❤️

Et innlegg delt av Cara Delevingne (@caradelevingne)

Cara delte også flere bilder fra dagen på sin Instagram-profil, slik at hennes over 41 millioner følgerne kunne få et innblikk i feiringen.

Veldig lykkelige

I oktober fortalte en kilde nær skuespilleren til UsWeekly at paret er veldig lykkelige sammen.

- Dette er den første jenta Ashley har datet. Forholdet med Cara er det første sunne forholdet hun har vært i, og hun føler at alt er lett mellom dem, sa kilden den gang.

Mens Ashley tidligere er blitt koblet til skuespillerne Tyler Blackburn (32) og Nat Wolff (24), var Cara sist i et forhold med den amerikanske artisten Annie Clark (36). De var sammen i halvannet år, før de valgte å gå hver til sitt i september 2016.

Den britiske modellen har også vært sammen med «Lost»-skuespiller Michelle Rodriguez (40). Duoen bekreftet forholdet sitt i februar 2014, men romansen skal ha tatt slutt senere samme år.

LES OGSÅ: Dette bildet fikk fansen til å reagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer