Ashley Benson og Cara Delevingne:

Raser etter hetsen

- Skaff dere en hobby.

SLO TILBAKE: Nylig opplevde Ashley Benson å få upassende kommentarer om sin egen legning i kommentarfeltet på Instagram. Da sa både hun og Cara Delevingne tydelig fra. Foto: NTB Scanpix
SLO TILBAKE: Nylig opplevde Ashley Benson å få upassende kommentarer om sin egen legning i kommentarfeltet på Instagram. Da sa både hun og Cara Delevingne tydelig fra. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har romanseryktene svirret mellom supermodell Cara Delevingne (26) og skuespiller Ashley Benson (29), og til tross for at ingen av de to stjernene har bekreftet forholdet offentlig - er det mye som tyder på at de er et par.

Blant annet er de blitt observert sammen ved flere anledninger, og i august i fjor ble de avbildet kyssende på flyplassen i London.

Til tross for at duoen har holdt kortene tett til brystet hva gjelder forholdet sitt, er det liten tvil om at de har følelser for hverandre - noe som kom tydelig frem da de begge nylig slo tilbake mot upassende og negative kommentarer under et av Ashleys innlegg på Instagram.

- Du trenger en mann

Ifølge UsWeekly ble det nemlig kommentert under et av «Pretty Little Liars»-skuespillerens bilder at Cara Delevingne er «respektløs», og at 29-åringen «fortjener bedre».

En annen Instagram-bruker skal ha skrevet at Ashley «bør holde seg unna den djevelen», fordi «hun ikke er lesbisk» - og lagt til at «du elsker menn, og du trenger en».

«Pass dine egne saker. Slutt å finne på ting», svarte Ashley.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer