Joshua Jackson og Jodie Smith Turner:

Raser etter frieri-reaksjoner

- Vi har en lang vei å gå.

HETSES: Jodie Smith-Turner mottok massiv hets etter det ble avslørt at det var hun som fridde. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB
HETSES: Jodie Smith-Turner mottok massiv hets etter det ble avslørt at det var hun som fridde. Foto: Vianney Le Caer / AP / NTB Vis mer
Publisert

Joshua Jackson (43) er en kanadisk-amerikansk skuespiller, kjent fra blant annet «Dawson's Creek» og «The Mighty Ducks». Under innspillingen av førstnevnte møtte han Katie Holmes, og de to var kjærester en stund på slutten av 90-tallet.

I desember 2019 giftet han seg med sin kjære, den britiske modellen og skuespilleren Jodie Turner-Smith (34), etter å ha vært et par i omtrent ett år. I april i fjor fikk de sitt første barn sammen, en datter.

Nylig ble det imidlertid kjent hvordan frieriet mellom Turner-Smith og Jackson foregikk. Det var nemlig hun som fridde til ham. Og det var det ikke alle som satte like stor pris på.

Det haglet med negative kommentarer mot kona i etterkant av avsløringen, hvor de fleste misliker det faktum at det var en kvinne som fridde til en mann - og at hun derfor gikk imot de tradisjonelle kjønnsrollene.

Frieriet til denne mannen gikk ikke helt etter planenNon Stop-video av Sondre Rahm, Christian Wehus, Nicolai Alcaniz og Emrik Sager. Vi lager Norges beste viralprogram - som daglig serverer deg de beste viralvideoene fra internetts verden. Takk for at du ser på Non Stop! Vis mer

Nå har det imidlertid gått såpass langt at Jackson har sett seg lei på alt hatet, og har valgt å slå tilbake.

Det melder Us Magazine.

- Hold kjeft

I et intervju med Refinery29, gjengitt av magasinet, tidligere denne uken, skal 43-åringen gått nærmere inn på det romantiske frieriet

- Vi var i Nicaragua en vakker måneskinnsnatt, det kunne umulig ha vært mer romantisk. Og ja, kona mi fridde til meg, og ja, jeg sa ja. Men det var forbehold.

Han forteller at Turner-Smith har en biologisk far og en stefar, hvor sistnevnte var den som oppdro henne. Derfor ville han be de to om tillatelse, før han gikk ned på kne og fridde han også.

Jackson presiserte deretter at de hadde to frieri, før han hamret løs på nettrollene:

- For alle dere som skremmes av en kvinne som krever sin plass, hold kjeft! Herregud, du aner ikke hva folk skriver til kona mi på Instagram. Vi er lykkelige, det er alt som betyr noe.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Kommentarene som har rent inn på konas sosiale medier har vært øyeåpner for han selv som hvit mann.

- Måten folk skriver til henne - uvitenheten og frekkheten som kommer hennes vei, det har virkelig vært sjokkerende. Det har vært ubehagelig, men nødvendig for meg å innse hvordan folk forholder seg til mørkhudede folk generelt, og ikke minst mørkhudede kvinner. Det er ikke greit. Vi har en lang vei å gå.

Turner-Smith har foreløpig ikke kommentert hetsen.

LES OGSÅ: Fra suksess til krise: - Skammet meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer