Kylie Jenner og Travis Scott:

Raser etter «forkastelige» utroskapsrykter

Kardashian-familien slår ring om Kylie og Travis.

STERKT FORHOLD: Denne uken forsøkte en Youtube-bruker å lure internett med et falskt bilde av Travis Scott og en annen jente. Nå raser familien mot gjøglerne. Foto: NTB scanpix
STERKT FORHOLD: Denne uken forsøkte en Youtube-bruker å lure internett med et falskt bilde av Travis Scott og en annen jente. Nå raser familien mot gjøglerne. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kylie Jenner (21) og Travis Scott (26) har vært sammen siden våren 2017, og det virker ikke som om de har tenkt å gå fra hverandre med det første. Gang på gang har de bevist sin kjærlighet for hverandre, om det så er ved å kysse foran fotografene eller ved å legge igjen hjerter under hverandres bilder på Instagram.

At paret har datteren Stormi (ti måneder) sammen, gjør også at de har et ekstra spesielt bånd. Derfor var det mange som reagerte sterkt denne uken, da det dukket opp et bilde av «Travis» på nettet - tilsynelatende fotografert mens han kysset en annen jente.

Bildet spredte seg som ild i tørt gress, og det tok ikke lang tid før både han og flere av hans nærmeste følte at de måtte kommentere bildet for å ta brodden av saken, skriver Cosmopolitan.

STØTTER LILLESØSTEREN: Kim Kardashian raser på vegne av halvsøsteren Kylie Jenner (t.h.). Foto: NTB scanpix
STØTTER LILLESØSTEREN: Kim Kardashian raser på vegne av halvsøsteren Kylie Jenner (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

Hardt ut

Det hele bunner nemlig i at et bilde med TMZ-vannmerke over det plutselig dukket opp på nettet. Ingen skjønte hvor bildet kom fra, da TMZ aldri hadde publisert det. Det spredte seg som ild i tørt gress, og Travis selv var raskt ute med å avkrefte at det var ham som var avfotografert.

Det var tatt på avstand, og på grunn av håret kunne det se ut som Travis kysset en annen jente enn Kylie.

- Nettroll prøver alltid å lage falske greier for å ødelegge ekte kjærlighet. Å gå så langt er ondt. Jeg hater at jeg må anerkjenne dette. Men slutt å forsøk og ta fra lykke ting som er bra. Jeg ber om at gud blokkerer ut alt hatet, skrev han på sin Instagram-story.

Det var først etter at Travis hadde kommentert bildet at skøyerne bak valgte å avsløre seg selv. I en 17 minutter lang video på Youtube, lastet opp av brukeren Christian Adam, ble det avslørt at han og noen kompiser forfalsket et bilde i håp om å «lure internettet».

Se dette innlegget på Instagram

thankful.

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Tullevideoen ble laget som et eksperiment, og en oppfordring til å ikke tro på alt man leser.

Han skrev også at stuntet ikke ble utført for å såre verken Travis, Kylie eller andre i Kardashian-familien, men det var akkurat det videoen gjorde. Det tok ikke lang tid før Kylie selv gikk hardt til angrep på bråkmakerne, med denne uttalelsen:

HARDT UT: Kylie Jenner la ut denne meldingen på Instagram, før hun slettet det igjen. Hun så ikke humoren i opptrinnet. Foto: Privat
HARDT UT: Kylie Jenner la ut denne meldingen på Instagram, før hun slettet det igjen. Hun så ikke humoren i opptrinnet. Foto: Privat Vis mer

- Jeg vet ikke om dette er et sosialt eksperiment for noen mennesker, men dere kødder med ekte mennesker, ekte forhold og ekte familier. Jeg er glad for at forholdet mitt er sterkt, fordi dette går for langt. Internett skremmer meg noen ganger for å være ærlig, skrev 21-åringen.

- Frastøtende

Resten av den berømte klanen har også gått hardt ut mot stuntet. Spesielt Kim Kardashian (38) går hardt til verks i sin beskrivelse av stuntet. På Twitter skriver hun følgende om det som kunne blitt en stor skandale:

«Jeg hater å gi dette oppmerksomhet, men det er skikkelig frastøtende at du synes det er gøy å kødde med Travis og Kylie som akkurat startet en familie sammen. Dette er ødeleggende for forhold og familier, og det er helt galt», skriver hun til sine flere millioner fans.

Khloé Kardashian (34) var også hard i sin kritikk. Hun vet godt hvordan det er å se sin partner være utro på nettet.

Tidligere i år, mens hun var høygravid, ble hennes samboer Tristan Thompson (27) tatt på fersken da han var utro på et utested i New York. De siste episodene av «Keeping up with the Kardashians» har handlet om nettopp dette, og det har ikke vært vanskelig å se at det har vært tungt for henne.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Derfor er det kanskje ikke så overraskende at hun slakter opptrinnet til Youtube-brukeren:

«Folk er så forkastelige! Det psykiske som dette gjør med de involverte … Dette er ikke greit! Dette mennesket bør skamme seg. Søppel», skrev hun til følgerne sine.

Forlovelsesrykter

Det er heldigvis ikke bare negativ oppmerksomhet rundt det amerikanske stjerneparet. Natt til tirsdag publiserte Kylie et bilde på sin Instagram-story som har fått fansen til å klø seg i hodet.

Realitystjernen delte nemlig et søtt bilde av seg selv og kjæresten, og la til en diamantring-emoji i toppen av bildet. I ettertid har en rekke internasjonale medier, blant annet Mirror og US Weekly, tolket emojien som et hint om forlovelse.

DIAMANTRING: Kylie setter fart på forlovelsesryktene med dette bildet. Foto: Skjermdump / Instagram
DIAMANTRING: Kylie setter fart på forlovelsesryktene med dette bildet. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Duoen begynte å date i april 2017, og i februar kunne de ønske datteren Stormi (10 md.) velkommen til verden, etter å ha holdt graviditeten hemmelig helt frem til fødselen.

I november kjøpte paret sin første bolig sammen, en luksusvilla i Beverly Hills til hele 113 millioner kroner.

Ryktene om at Kylie og Travis er forlovet har svirret helt siden november i fjor, da Kylie viste frem en ny diamantring på Snapchat.

Deretter fyrte hun i mars opp under ryktene nok en gang - med en ring med initialene til kjæresten, hvis egentlige navn er Jacques Webster.

I tillegg har flere undret over at Kylie og Travis har omtalt hverandre som «hubby» og «kone» den siste tiden. «Jeg har kona mi her», sa Travis fra scenen senest i slutten av november, under en konsert i Madison Square Garden i New York, ifølge US Weekly.

KJÆRESTER: Kylie og Travis har datteren Stormi sammen, og nå er de angivelig forlovet. Her avbildet i april i fjor, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Kylie og Travis har datteren Stormi sammen, og nå er de angivelig forlovet. Her avbildet i april i fjor, kort tid etter at forholdet deres ble kjent. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde har også fortalt til E! News at paret er klare for å virkelig etablere et familieliv sammen:

- De har definitivt snakket om å gifte seg, og Kylie har gitt Travis hint om hvordan forlovelsesringen skal se ut. Det er bare et spørsmål om tid før de forlover seg, skal kilden ha uttalt.

SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg var ikke klar for noe forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer