«Farmen kjendis»

Raser etter «Farmen»-exit: - Ble jævlig forbanna

Adrian Sellevoll tapte sesongens andre tvekamp.

MØTTES TIL KAMP: Adrian Sellevoll måtte forlate gården etter at han tapte mot Mimir Kristjánsson i søndagens tvekamp. Foto: TV 2
MØTTES TIL KAMP: Adrian Sellevoll måtte forlate gården etter at han tapte mot Mimir Kristjánsson i søndagens tvekamp. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble årets første tvekamp arrangert, og bloggeren Stina Bakken (27) måtte se seg slått av Triana Iglesias (37) i det som må ha vært en av historiens korteste melkespannkonkurranse.

Til tross for at hun forlot gården har hun i stor grad preget oppholdet for de resterende deltakerne denne uka, og den gode stemninga fikk seg en solid knekk da det ble kjent at hun hadde valgt Per Sandberg (60) til storbonde.

Gruppa kom seg imidlertid på beina igjen, men søndag kveld måtte nok en deltaker takke for seg.

- Krass stemning

Den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren Adrian Sellevoll (22) var nemlig førstekjempe denne uka og valgte å møte politiker Mímir Kristjánsson (33) til kamp. Sistnevnte utfordret Sellevoll i kunnskap, noe som overhodet ikke falt i god jord hos den unge realitydeltakeren.

FULL TENNING: Etter at Triana var innblandet i en hesteulykke inne på «Farmen Kjendis», oppstod det munnhoggeri mellom to av deltakerne inne på gården. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg sa fra dag én at jeg aldri kommer til å åpne gårdsboka, jeg hater kunnskap. Jeg sa derfor at «hvis dere vil ha meg ut, velg kunnskap», forteller Sellevoll til Se og Hør, og fortsetter:

- Det var ganske krass stemning på gården da han valgte den konkurransen. Jeg var skadet i ryggen, noe som var unnskyldningen hans for å velge kunnskap. Han mente det var feigt av han å velge for eksempel saging.

- Forbanna

Sellevoll har ikke særlig mye til overs for Kristjánssons valg, og hevder han ville ha gruset han i alle andre grener.

- Hva tenkte du da han valgte kunnskap da, ble du forbanna på han?

- Ja, jeg ble jævlig forbanna og klikket helt. Nei da, det var ikke så galt, men jeg ble ganske sur og synes det var feigt av han å bruke ryggskaden min som en unnskyldning. Jeg hadde tatt han i alt.

Blant oppgavene de to konkurrentene fikk, skulle de blant annet sette sammen en melkeseparator. Etter dette mente 22-åringen at han kanskje hadde en sjanse til å vinne - men så kom det andre spørsmål.

KUNNSKAP: Sellevoll tapte etter at Kristjánsson valgte kunnskap som grein i tvekampen. Foto: TV 2
KUNNSKAP: Sellevoll tapte etter at Kristjánsson valgte kunnskap som grein i tvekampen. Foto: TV 2 Vis mer

Mareritt

Mimir Kristjánsson innrømmer at han for sin egen del fikk en dårlig start på tvekampen.

- Tvekampen åpna for min del med et forferdelig flaut forsøk på å sette sammen melkeseparatoren. Det der har jeg mareritt om ennå, for jeg klarte jo ikke sette sammen noe som helst. Men så tok det seg opp, og jeg vant jo til slutt. Det var vel det viktigste, sier han.

SLEIT: Kristjánsson sleit med å sette sammen melkeseperatoren, men vant likevel mot Adrian Sellevoll. Foto: TV 2
SLEIT: Kristjánsson sleit med å sette sammen melkeseperatoren, men vant likevel mot Adrian Sellevoll. Foto: TV 2 Vis mer

Kristjánsson får spørsmål om hvorfor han ikke valgte melkespann etter at Sellevoll hadde gitt uttrykk for at det så å si betyr at man sender han rett hjem uten kamp. Politikeren mener realityprofilen sa mye forskjellig før kunnskapskonkurransen.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

- Først sa han at han ikke var i god nok form til en skikkelig fysisk kamp og så at han ikke ville ha kunnskap. Jeg valgte vel den greina jeg trodde jeg hadde best sjanse til å slå ham i, enkelt og greit.

- Adrian sier du brukte ryggskaden hans som en unnskyldning for å velge kunnskap, stemmer det?

- Ja, til en viss grad brukte jeg kanskje det som en unnskyldning. Men nå var det jo sånn at Adrian valgte meg, og han visste godt at jeg var god i kunnskap. Hvis han ville møte noen andre i noe annet, så kunne han jo ha valgt dem i stedet. Det får være opp til andrekjempen å velge gren, og da velger man helst det man er sikrest på å vinne i, svarer han.

FØRSTE UT: Det blir et tårevått farvel når første deltager i «Farmen Kjendis» må forlate gården. Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Hevn

På Sellevolls uttalelser om at han trolig kunne ha slått 33-åringen i alle andre grener, svarer Kristjánsson følgende:

- Haha, han sier det altså? Ja, det skal du ikke se bort ifra at han har rett i. Adrian er jo knallgod fysisk og gammel sveiserlærling, mens jeg er forfatter og politiker med ti tommeltotter og 15 kilo ølbelte over hoftene. Men i pugging, der har jeg et fortrinn. Det ble vel litt nerdenes hevn, dette!

Sellevoll påpeker riktignok at de to har en god tone i dag. Han er fjerde deltaker ute av konkurransen, etter at Gunilla Persson (61) trakk seg første uka, Stina Bakken tapte årets første tvekamp og Triana Iglesias måtte trekke seg etter en ulykkeshendelse.

LES OGSÅ: Ranet og truet med kniv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer