RASER: Paris Hilton er lite fornøyd med at folk bruker navnet hennes i falske sammenhenger. Da det ble kjent at frihetskjemper Nelson Mandela hadde gått bort tidligere denne uken dukket det raskt opp en falsk Twitter-melding som angivelig skulle ha vært skrevet av Paris: «RIP Nelson Mandela. «I have a Dream»-talen din var så inspirerende. Du var en fantastisk person». Den talen ble holdt av en annen frihetsforkjemper - nemlig Martin Luther King jr. i 1963. Foto: FameFlynet
RASER: Paris Hilton er lite fornøyd med at folk bruker navnet hennes i falske sammenhenger. Da det ble kjent at frihetskjemper Nelson Mandela hadde gått bort tidligere denne uken dukket det raskt opp en falsk Twitter-melding som angivelig skulle ha vært skrevet av Paris: «RIP Nelson Mandela. «I have a Dream»-talen din var så inspirerende. Du var en fantastisk person». Den talen ble holdt av en annen frihetsforkjemper - nemlig Martin Luther King jr. i 1963. Foto: FameFlynetVis mer

Raser etter falsk Mandela-tweet

- Jeg er ekstremt lei av folk som lyver om meg, og som bruker navnet mitt, sier Paris Hilton.

SEOGHØR.NO: Sent torsdag denne uken kom den triste nyheten om at den sør-afrikanske frihetskjemperen, og tidligere presidenten, Nelson Mandela hadde sovnet inn i en alder av 95 år.

Mandelas engasjement for fellesskap og samhold har betydd enormt mye for mange mennesker verden over, og kondolansemeldingene har strømmet inn på sosiale nettsteder i tiden etter at dødsfallet ble kjent - men ikke alle virker å være like godhjertet ment.

Flere «humor-profiler» på sosiale nettsteder, deriblant @TheFatJewish, har postet «tweeten» som angivelig skal ha vært skrevet av reality-babe og hotellarving Paris Hilton (32):

Men Hilton, som tidligere i år var gjesteprogramleder med Triana Iglesias (31) i den norske reality-serien «Paradise Hotel», gikk fredag ut og avviste at Twitter-meldingen var skrevet av henne:

 

«Den som har skrevet den idiotiske og falske «tweeten» har ikke respekt for dem som nå er i sorg.  Jeg er så ekstremt lei av folk som lyver om meg, og som bruker navnet mitt. Vær så snill å få deg et liv, og slutt å snakk om meg og mitt liv. #URPathetic #GetYourOwnLife. Dette viser hvor sjalu og usikker verden er. Bare korttenkte tapere sprer falske rykter om andre», skriver en illsint Paris.

50 ÅR SIDEN: Det var Martin Luther King jr. og ikke Nelson Mandela, som holdt den verdensberømte «I have a Dream»-talen i 1963. Foto: National Archives/startraksphoto
50 ÅR SIDEN: Det var Martin Luther King jr. og ikke Nelson Mandela, som holdt den verdensberømte «I have a Dream»-talen i 1963. Foto: National Archives/startraksphoto Vis mer

«I have a Dream»-talen som det refereres til i Twitter-meldingen ble nemlig ikke holdt av Nelson Mandela, men av en annen mørkhudet frihetskjemper; Martin Luther King jr. i Washington i 1963.

LES OGSÅ: Paris Hilton kom på fest kledd ut som Miley Cyrus