Aubrey O’Day:

Raser etter bildekritikk

Artisten ble beskyldt for å «lime inn» kroppen sin på diverse feriesteder.

SER RØDT: Aubrey O’Day tar ikke lett på kritikken hun får for bildene hun deler i sosiale medier. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SER RØDT: Aubrey O’Day tar ikke lett på kritikken hun får for bildene hun deler i sosiale medier. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Artisten Aubrey O’Day (38) ser rødt etter å ha blitt anklaget for å redigere feriebildene hun deler i sosiale medier. Nå slår hun hardt tilbake.

Ifølge Independent skal kritikken ha dreid seg om at en TikTok-bruker delte en video med påstander om at O’Day photoshopper seg selv inn i populære turistattraksjoner som Bali, Hellas og Bora Bora. Filmen skal senere ha blitt slettet.

Søndag delte O’Day et innlegg på Instagram der hun tar tak i denne kritikken. Sammen med en lang tekst har 38-åringen delt bilder av seg selv hvor det ser ut som hun er i himmelen, hvor hun møter Jesus.

«Vi er voksne»

«Tok privatflyet til himmelen det siste døgnet og ville dele med dere hvor vakkert det var. Møtte Jesus og vi klemte. Han ba meg la den lille fuglen på TikTok, med SÅ mye å si om livet mitt, få vite at hun må slutte å vaske f**** si i vasken. Vi er voksne kjære, alt må gjennom vannet», skriver artisten i innlegget.

38-åringen er imidlertid ikke ferdig der, hun har mer å si i forbindelse med kritikken som kom på TikTok.

«Ikke at jeg trenger å forklare meg selv, men jeg har vært i denne bransjen i over 20 år og jeg har reist verden rundt siden jeg var syv. Hvis jeg vil at min Instagram skal være kuratert som et kunstmuseum så er det f*** meg det som kommer til å skje. Jeg er en artist, en ekte skaper», skriver hun videre.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Se og Hør Pluss

Les avslørende saker og se eksklusive bilder fra kjendisverden

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.