Aubrey O’Day:

Raser etter bildekritikk

Artisten ble beskyldt for å «lime inn» kroppen sin på diverse feriesteder.

SER RØDT: Aubrey O’Day tar ikke lett på kritikken hun får for bildene hun deler i sosiale medier. Foto: Skjermbilde fra Instagram
SER RØDT: Aubrey O’Day tar ikke lett på kritikken hun får for bildene hun deler i sosiale medier. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert

Artisten Aubrey O’Day (38) ser rødt etter å ha blitt anklaget for å redigere feriebildene hun deler i sosiale medier. Nå slår hun hardt tilbake.

Ifølge Independent skal kritikken ha dreid seg om at en TikTok-bruker delte en video med påstander om at O’Day photoshopper seg selv inn i populære turistattraksjoner som Bali, Hellas og Bora Bora. Filmen skal senere ha blitt slettet.

Søndag delte O’Day et innlegg på Instagram der hun tar tak i denne kritikken. Sammen med en lang tekst har 38-åringen delt bilder av seg selv hvor det ser ut som hun er i himmelen, hvor hun møter Jesus.

«Vi er voksne»

«Tok privatflyet til himmelen det siste døgnet og ville dele med dere hvor vakkert det var. Møtte Jesus og vi klemte. Han ba meg la den lille fuglen på TikTok, med SÅ mye å si om livet mitt, få vite at hun må slutte å vaske f**** si i vasken. Vi er voksne kjære, alt må gjennom vannet», skriver artisten i innlegget.

STOR ENDRING: Det er dukket opp gamle bilder av den populære «Love Island»-stjernen Ekin-Su Cülcüloğlu, og seerne er i sjokk over forvandlingen. Video: Rød Løper Vis mer

38-åringen er imidlertid ikke ferdig der, hun har mer å si i forbindelse med kritikken som kom på TikTok.

«Ikke at jeg trenger å forklare meg selv, men jeg har vært i denne bransjen i over 20 år og jeg har reist verden rundt siden jeg var syv. Hvis jeg vil at min Instagram skal være kuratert som et kunstmuseum så er det f*** meg det som kommer til å skje. Jeg er en artist, en ekte skaper», skriver hun videre.

«Respekter estetikken»

Artisten forteller også følgerne sine at hun gjør alt det kreative selv, og nevner blant annet musikk, film, hår, styling, negler, redigering og knipsing.

«Respekter estetikken min. Jeg jobber hardt for å gi dere vakkert innhold som føles på samme måte som stedene jeg reiser til vibrerer. For jeg vil at dere skal vibrere høyt sammen med meg», oppfordrer hun også i innlegget.

Avslutningsvis konkluderer hun med at kvinnen bak den kritiske TikTok-videoen må konsentrere seg om seg selv, og ikke om henne.

38-åringen får rikelig med støtte etter innlegget. I skrivende stund har hun fått så mye som 23.274 likerklikk og 960 kommentarer.

EKSTREMT: Natasha Crown har allerede utført seks rumpeoperasjoner. Nå planlegger hun sin sjette. Video: Instagram / Youtube / DailyStar. Reporter: Celina Morken Vis mer

«Dypt! Jeg respekterer det», mener en.

«Dette er grunnen til at vi elsker deg så høyt», kommenterer en annen.

«Det er sånn man gjør det», skriver en tredje.

Ifølge Independent skal kvinnen bak den slettede TikTok-videoen ha poengtert at O’Day i sin Instagram-bio beskriver seg selv som verdensreisende. Kvinnen skal også ha beskyldt sangeren for å ha stjålet innhold fra andre.

LES OGSÅ: Innrømmer Photoshop-tabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer