Pink:

Raser etter bildedrama om sønnen (2)

- Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute.

STERK KRITIKK: Artisten Pink (39) går hardt ut mot nettroll på sin egen Instagram, der mange kritiserte et bilde av sønnen hennes. Foto: NTB Scanpix
STERK KRITIKK: Artisten Pink (39) går hardt ut mot nettroll på sin egen Instagram, der mange kritiserte et bilde av sønnen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Pink (39), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, er aller best kjent for sin vakre sangstemme og utallige hits. Men for mange er hun vel så kjent for sitt temperament.

Det kom derfor kanskje ikke som noe sjokk da hun nylig gikk hardt ut mot sine egne følgere på Instagram, der hun kom med sterk kritikk rettet mot de mange nettrollene som finnes i sosiale medier.

Kritikken kom derimot ikke helt ubegrunnet. Artisten la nemlig ut et koselig familiebilde på sin egen Instagram-konto, der hun og de to barna, Willow (7) og Jameson (2), hilser på en pelikan ved bassengkanten.

- Er dere seriøse?

Mange følgere bet seg merke i mangelen på bukser hos sønnen, og negative kommentarer begynte å renne inn, melder Today. Det hele resulterte i at 39-åringen slettet bildet, for så å legge det ut på nytt, men i en sladdet versjon. I teksten til bildet går hun hardt ut mot følgerne.

«Det er noe alvorlig galt med mange av dere der ute. Å hisse seg opp over penisen til ungen min? Over omskjæring? Er dere seriøse? Som enhver mor på stranda la jeg ikke engang merke til at han hadde tatt av seg bleia. Jeg slettet det fordi dere alle er jævla ekle» skriver hun.

Med en sarkastisk tone avsluttet artisten det hele med å beskrive hva de gjorde da bildet ble tatt.

«Her er et bilde av pelikanen vi åpenbart fanget og mishandlet i timevis, før vi dinglet en barnepenis i ansiktet på den.»

Streng mor

Skal vi tro henne selv, er det ikke bare i sosiale medier at sangerinnen kan virke litt streng. Hun har nemlig tidligere fortalt til People at hun er svært opptatt av å følge regler hjemme, og at hun har endt opp med å bli en sånn mamma som hun fryktet som verst da hun selv var yngre.

- Jeg er besatt av regler, mens mannen min er «Mr. Fun», sier hun i intervjuet.

Hun sikter til den tidligere motocross-proffen Carey Hart (43), som hun har vært gift med siden 2006.

- Alt jeg gjør som forelder er det jeg sverget at jeg aldri skulle gjøre. Mannen min lovet meg at jeg ikke skulle bli «bad cop» hjemme, men så er jeg blitt det likevel, sa Pink den gang.

Rockestjernen, som selv har et rebelsk image, er opptatt av å lære barna sine om ærlighet. Hun prøver dessuten å lære sønnen sin å ikke være redd for å vise følelser, mens hun sier til datteren at hun må være ekstra tøff siden hun er jente.

Vis mer

Måtte sy 13 sting

I forholdet med ektemannen Carey er hun heller ikke fremmed for å si hva hun mener, og hun legger ikke skjul på at de har hatt en del problemer i ekteskapet.

Dette kom frem da Grammy-vinneren ble grillet som gjest hos Ellen DeGeneres, under leken «Burning Questions», tidligere i år.

På spørsmålet «Hvordan er den dummeste måten du har skadet deg selv på?», svarte nemlig Pink følgende:

- Ved å kutte i stykker dekk!

- Hvor gammel var du?, spurte programlederen da.

- Det er ikke så lenge siden, svarte hun, og la til at det var ektemannens bildekk det var snakk om.

- Det skjedde på Thanksgiving (i november, journ.anm.). Ferier er stressende, sa Pink - til stor latter fra salen.

- Hvor mange dekk ødela du?

- Jeg kom meg gjennom det første uten problemer, men så gikk det litt mer trått på det neste. Dekkene hans er veldig tykke, så jeg traff metalldelen og kniven skar rett gjennom hånden min. Jeg måtte sy 13 sting.

- Men jeg trengte ikke bedøvelse. Jeg følte ikke noe som helst, lo popstjernen.

LES OGSÅ: - Å bli kalt lesbisk er et kompliment

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer