I HARNISK: Kate Winslet liker dårlig at enkelte hevder hun ble retusjert på de ferske Vanity Fair-bildene. Foto: All Over Press
I HARNISK: Kate Winslet liker dårlig at enkelte hevder hun ble retusjert på de ferske Vanity Fair-bildene. Foto: All Over PressVis mer

Raser etter bilde-kritikken

Ryktene etter nakenbildene setter sinnene i kok...

SEHER.NO: En rekke medier hevdet mandag at bildene av Kate Winslet (33) i Vanity Fair er retusjert til det ugjenkjennelige.

Nå slår både Kate og motebladet tilbake mot ryktene om at bildene er fikset på.

- Kate ser fantastisk ut. Vi retusjerte minimalt - vi bare jevnet ut hudtonen og fjernet urenheter i huden. Hun trengte ikke å fikses på mer, sier en talsmann til Entertainment Tonight.

En talsperson for Winslet sier at 33-åringen er i harnisk etter å ha hørt om retusjerings-ryktene.

- Hun er i fantastisk form, og det du ser på bildene er slik hun ser ut. Hun hadde aldri gått med på å bli tatt bilde av hvis ikke, sier han til People.com.

Daily Mail hyret mandag inn en retusjerings-ekspert for å se på bildene av Kate, og han pekte ut områdene han mener tydelig er manipulert.

Dette sa han:

Ansiktet: - Det er ingen trekk i ansiktet hennes. Alle detaljer og rynker er blitt fjernet. Det er ingen poser under øynene, konturer eller smilerynker, sier eksperten.

Han sa at det hvite i øynene er ekstra klart og hvitt, og at leppene mest sannsynlig er blitt fyldigere.

Huden: - Huden er generelt blitt retusjert overalt så hun har ingen rynker eller urenheter. Huden er fullstendig perfekt.

Hender og føtter: - Det er ingen rynker, linjer eller blodårer på hender eller føtter, og det er rett og slett ikke naturlig.

Figuren: - Ryggen hennes og den nedre del av kroppen har blitt strammet opp for at hun skal se tynnere ut og for å gi henne mer kurver. Rumpa er blitt avrundet slik at den skal se fin og stram ut. Låret ser ut som det manipulert tynnere, slik at det ser fastere ut.

Og:

- Det er mulig at beina er gjort litt tynnere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Her er lille frøken Photoshop