OPPRØRT: Sarah Jessica Parker setter ikke pris på Twitter-utsagnene forfatter og navnesøster Sarah J. Symonds. Foto: Stella Pictures
OPPRØRT: Sarah Jessica Parker setter ikke pris på Twitter-utsagnene forfatter og navnesøster Sarah J. Symonds. Foto: Stella PicturesVis mer

Raser etter at døtrene ble hetset

- Du burde skamme deg. Jeg er sikker på at det ikke finnes én eneste kvinne på denne jord som støtter din ondskap, sier «Sex og singelliv»-stjernen.

SEOGHØR.NO: I 2009 ble «Sex og singelliv»-skuespiller Sarah Jessica Parker (49) mamma til tvillingene Marion og Tabitha, og ved hjelp av surrogati ble dermed Parker og ektemannen Matthew Broderick (52) trebarnsforeldre.

I begynnelsen av denne måneden tvitret forfatter og selvutnevnt forholdsekspert Sarah J. Symonds en melding som har fått «Sex og singelliv»-stjernen til å se rødt.

Twitter-meldingen ble rask fjernet, men skal ifølge kjendisblogger Perez Hilton ha omhandlet Sarah Jessicas to døtre - og det faktum at de ikke kan være hennes barn siden de ikke ligner på henne - og ettersom de er født ved hjelp av en annen kvinne.

TRIO: Sarah Jessica Parker og Matthew Brodericks tvillinger, Marion og Tabitha, ble født ved hjelp av surrogatmor sommeren 2009.  Foto: FameFlynet  Sweden
TRIO: Sarah Jessica Parker og Matthew Brodericks tvillinger, Marion og Tabitha, ble født ved hjelp av surrogatmor sommeren 2009. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Sarah Jessica, som ellers stort sett oppdaterer Twitter-profilen sin med med motetips, postet hele seks krasse meldinger som var myntet på Symonds:

- Du burde skamme deg. Jeg er sikker på at det ikke finnes én eneste kvinne på denne jord som støtter din ondskap, raste Parker via Twitter.

Etter Twitter-meldingene har støtten omkring Sarah Jessica og hennes familie vært massiv blant fansen, og samme kveld benyttet den populære 49-åringen anledningen til å takke fansen via det sosiale nettstedet:

Britiske Symonds har skrevet boken «Having an Affair? (A Handbook for the Other Woman)», og skal blant annet ha vært elskerinnen til kjendiskokken Gordon Ramsay (47) og den britiske forfatteren og tidligere politikeren Jeffrey Archer (73).

Hun har foreløpig ikke kommentert Twitter-meldingene fra Sarah Jessica Parker.

Skuespillerparet har også sønnen James Wilkie (12).

LES OGSÅ: Tvillingdøtrene kledde seg ut som Carrie Bradshaw